Jobb, kryp och STÅ

Idag var sista simmet i kursen fisken. Theodore är så duktig! Vi gjorde första föräldradyket. T på min rygg, jag simmar och dyker ner ett tag under vattnet och upp. T fattade idag att hålla i sig när han är ryggsäck och gjorde även det under vattnet <3 Hålla fast sig när jag simmar ryggsim är fortfarande inte aktuellt, han försöker bara klättra runt på mig och sätta sig upp :O)

På eftermiddagen var vi nere i Högsbo och fixade en skyddsfilm bak på bilen, korkat att ha lak där Ella ska trampa när hon hoppar in och ut! ;O) Men nu är det fixat. 

Blivit mycket jobb det sista, med tanke på att jag är föräldraledig, och även närmsta veckan är det mycket.. Jobbade igår och ska jobba  imorgon, halv tisdag, halv fredag och hel lördag nästa vecka. 

T kryper enbart sen igår, då fick han upp tekniken så att det går fortare än att dra sig fram. Sen i fredags ställer han sig upp mot ALLT! Livsfarligt. Gör ont i ett stackars mamma-hjärta när det blir lite mer gråt än vanligt... Och i tisdags på mamma-fikan fick T sitt första blåmärke, i pannan. Han provade hur hårt klinkergolvet var i Arvids badrum... Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0