Torsdag och fredag

Igår var det sim som vanligt på torsdagarna. Pappa M var med så hade handler = skönt. Bara två gånger kvar sen innan sommaruppehåll, tråkigt. Blir så mycket mer ensamt när alla aktiviteter slutar.. Tur att M är hemma en del i sommar. 

På simmet dyker T så gott som helt själv till kanten nu, jag styr bara lite med en hand på ryggen för han sparkar hårdare med ena benet. Men det är av egen kraft han sparkar sig upp och tar tag i kanten :O) Han är så lugn och cool :O) 

Eftermiddagen tog vi en promenad i det härliga vädret, T sov i vagnen en timme lite drygt. Borde egentligen fått gjort lite under den tiden men tog långlunch i solen på balkongen, välbehövligt :O)

Idag är M ledig, lovely så jag fick sova kvar när T vaknade. Han vaknade ledsen vid halv sex tror jag det var, och fick amma och sova i vår sängen sen. Tittade på det fina bröllopet hela förmiddagen, lovely :O) Men tyckte nog bättre om det den 19 juni förra året ;O)

Efter en sen lunch åkte vi till Kungälv, gick en snabb sväng på Vikingamarknaden. Träffade Anna och en sovande Edith :O) Sen mötte vi upp pappa hos farmor, gick lite snabbt igenom det jag behöver veta med husen nu när de ska vara borta i hela FEMTON DAGAR! Mor, far och lillebror ska till USA (pappa blir 50 nästa vecka). De har aldrig varit borta så länge innan, jag har varit borta så länge men då har jag ju vetat vart det är, hur ska detta går ;O) 

Sen vidare till Clas Olsson, Hornbache, XXL och IKEA :O) På Ikea åt vi även middag. Hur bra som helst. Billig och god mat. Och när man köper varmrätt kostar inte en burk till liten ett öre! Barnvänligt så det skriker om det :O)

Nu ska vi mysa lite i soffan innan sängen. Jobb imorgon för min del medan M, T och Ella åker till Alingsås och T's farmor och farfar :O)

Vilken dag!

Ojoj vilken dag det var på jobbet! Är inte så slut som jag trodde trots 2 timmar övertid. Och får väl erkänna att det var SKITKUL! :O) Tack vare strålande insattser från kollegorna på golvet och bra uppbackning till slut från ovanvåningen :O) Älskar mitt jobb, kanske lite speciellt när jag får vara sammordnare :O)

Och tack vare att jag vet att Theodore har det så bra dessa dagar kan jag fullt koncentrera mig på jobbet. Först har han mys med sin pappa på förmiddagen och Magnus lämnar av honom hos min mormor och morfar på väg till jobbet vid 13-tiden. Idag kom jag dit vid 18-tiden och då satt de alla inne i tv-rummet och busade, även Ella som får vara med :O) 

Efter lite fika och tjöt åkte vi hem, Theodore somnade inte i bilen trots att han gnuggade sig i ögonen redan under fikan. Och jag lade honom precis innan 21 nu så han var vaken länge. Somnade som en lite sten :O)

Nu blir det Greys och In the Middle för hela slanten :O)

Öppna förskolan igen

I natt sov Theodore sååå bra!! Lade honom lite innan 21 igår sovandes. Gav nappen en gång vid halv ett, ammade vid halv sex, M gav nappen vid sju. Och lite innan NIO vaknar vi av att T ligger och pratar med mobilen ovanför sängen :O) Underbart :O)

Vi fick snabbt göra oss klara med frukost och morgonbestyr för att hinna till öppnis klockan 10 :O) Där var det full rulle som vanligt, T gillar verkligen att vara där :O) M stannade hemma för att greja, vet inte hur mycket han fick gjort ;p T somnade som vanligt i bilen hem och vi passade på att flytta uteburen till Vira upp på bergrummet där det står skuggit och bra. Städat ur den (inkl tagit bort gettingboet som fanns där??) Nu ska den bara torka också så är den klar.

Ikväll är det kurs för Ella igen, hoppas på bra kontakt och sammarbete idag.. Imorgon är det jobb, likaså på lördag. jippie, eller nåt ;O) Var ju ett litet tag sen nu så ska bli kul att komma dit :O) T lämnas hos sin bäste(gamle)mormor och morfar när M åker till jobbet vid ett och jag hämtar upp honom på vägen hem sen. Vilken tur vi har som har så bra barnvakter som gärna passar både Theodore och Ella :O)

Tack mormor och morfar/Theodore :O)

Idag jobbade Magnus så jag och Theodore lurade med mamma och pappa till Frölunda Torg. De har byggt om en massa och har haft nyinvigning. Jag var på jakt efter keps, boll och hamster till T. 

Vi hämtde upp mor och far och åkte. Sen började vi shoppa, och mamma och pappa betalade allt till Theodore, vilket resulterade i att jag kände att jag kunde unna mig ett par skor i en av sista affärerna :O) 

Theodore fick:

ett par sandaler med flammes på
fyra pyjamasar
två shorts
ett linne
en body
två kepsar
en solhatt
en boll
fyra par halksockar





Tack tack snälla mormor och morfar hälsar Theodore som fortsatt skratta åt sin boll :O)

Och här är mina nya fina skor, behöver bara gå in dem nu :O)




Lördag söndag

Lördag började tidigt, klockan sju stod jag i full fart i köket på hundklubben och fixade. Var en lugn dag, den med minst anmälda ekipage. Tävlingen för dagen var sök. Så vi hade det nästan lite lite att göra. Men tiden for i väg ändå, vi tjötade på en hel del. Och har nog hittat en potentiell kennel för tollare om det nu blir nästa ras ;O)

Lite efter ett åkte jag från klubben, med i bilen var pappa och vi åkte även och hämta upp Thomas. Sen hem till oss, byta om på mig, byta om på T och packa T's saker och sen in med honom och Magnus också i bilen och vidare till mormor och morfar. Morfar fyllde år i lördags. Blev grill i det underbara vädret på deras altan, sen kaffe och tårta inne. Hem vid nio tiden. 

Trodde verkligen att T skulle somna i bilen hem men icke. Trots att vi tog omvägen om Koön :O) Han somnade till men vaknade samma sekund som bilen stannade.. Somnade dock vid en kvällsamning. 

Söndagen åkte vi till Hisings Backa och köpte en byrå av en av mina jobbakompisar (hmm.. fast hon har ju jobbat sista dagen på Blå nu så kanske får kalla henne något annat..). Sen om klubben, sista dagen med tävlingar, sök stod på schemat. Jag hade vunnit två vinster på lotteriet dagen innan som de drog på kvällen, en bilvårdshink från Mekonomen och en låda kakor från Göteborgs Kex :O) Både jag och mamma fick 50% utdelning på våra köpta lotter, hon hade köpt tio.. :D 

Sen hem och greja mer i trädgården :O) 

När T vaknade i vagnen ute vid 18 tiden var han ledsen och sen fortsatte det i samma ton hela kvällen. Han somnade inte förrän 22,20. Då hade jag kämpat en stund. Det fungerade till slut när M vaknade, löste av mig och tog några varv.

Trädgårdspyssel :O)

Det var en halvkass natt igen, T vaknar så ledsen så ledsen och inget fungerar.. Bara amma som tröstar och får honom att somna igen.. Stackars stackar liten.. Tänder tro? (har jag bara trott hur många gånger som helst innan..)

Hur som, efter frukost och morgonbestyr åkte vi och hämtade upp farmor för en tur upp till skogskyrkogården för att vårstäda min farfars/fasters grav samt en till som vi tar hand om. Satte fina påskliljor på gravarna. Efter det blev det kaffe hos farmor. T skötte sig så bra så, charmade och busade med sin gammelfarmor :O)

Efter det åkte vi till hundklubben, skyddstävlingarna var i full gång. Hur perfekt väder har vi inte turen att få eller? :O) Skyddsvovvarna är riktigt roligt att titta på, så duktiga. Efter att varit där ett tag åkte vi och köpte jord och lite blommor, början till trädgårdsvisionen :O)

Resten av dagen/kvällen har vi alla varit i trädgården. LOVELY! Jag har gjort en rabatt och planterat blommor där, blev en blomma kort dock. Passade även på att börja plantera om mina inneblommor. Magnus har roat sig med att kratta hela trädgården (som han idag mätt ut till att vara sisådär 600kvadrat) :O) Theodore satt och lekte under en parasoll i en timme, sen somnade jag honom i vagnen. När han vaknade fick han sitta i vagnen istället. 

Nu ska jag snart lägga mig, upp tidigt då jag har tidigt kökspass på klubben imorgon.. 7-13 står jag där, bara att komma förbi :O)









*Love*

Trött!

Usch ja, och det är inte bara T's fel, det är ALLAS ;O)

Jag gick och lade mig sent (efter 23,30.. dumt), T vaknade ledsen två gånger mellan 1-4 i natt, och sen fick jag snällt gå upp med Magnus klockan 5, dra upp T och köra M till Kallebäck där hans samåkning väntade. Lillebror är på service idag så M var billös.. 

T sov lite i bilen men somnade så klart inte om här hemma så tidig start på dagen idag.. :O)

Bli en Buzzador Du med!

Buzzador ger medlemarna olika erbjudanden att prova produkter, jag har provat bland annat provat Bephanten salva, en månad på LoveFilm och Bambino nappar. Man får även lite mindre/fler prover att dela ut till vänner och bekanta, delad glädje är ju dubbel ;O) Väntar just nu på och få veta om jag kommit med i en kampanj för kattmat :O)

Det man får göra i "utbytte" är att, på hemisdan, fylla i ett frågeformulär efter att man provat produkten och delat ut till vänner, tar max fem minute, det är inte många frågor.

Låter det intressant? Gå in på Buzzadors hemsida där Du kan anmäla Dig. Du får fylla i en profil och sen kommer det erbjudanden på mail anpassat efter Dig och Din familj. Just nu söker de småbarnsföräldrar med ljus och lykta :O) Men andra är så klart välkomna också. :O)


Välkommen MrBob

Idag var vi och hämtade Bob eller ja MrBob blir det nog eftersom det var så superbra bokstäver på reg.plåten :O) Theodore sköte sig super som vanligt. Dock ville han absolut inte sova i nye bilen efteråt, vaken mellan 13,30 och nu när vi lade honom hemma lite efter åtta. Vi har redan haft honom uppe en gång efter att han somnade.. Ledsen pojke. Kanske att det faktiskt är en tand på g nu.. :O)

Hur som, här kommer nytillskottet :O)


Bugsy åkt

Bugsy åkte till sitt nya hem igår, tror det blir jättebra där :O) Riktigt trevligt par som har honom nu. Vi mötes vid banken och fixade allt papper och pengar jobb. Theodore satt på golvet på banken och lekte med min väska hela tiden, så duktig :O) Efteråt var de snälla och körde hem mig och T :O)

Idag har vi bara grejat hemma, tvättat och diskat, och så klart njutit av det underbara vädret :O) 

Imorgon blir det utflykt till Mölndal, får se vad som händer där ;O)

Joey Short Tail

Joey kom hem igår. Snälla Jessica tog med honom hem från jobbet och körde hit honom, lämnade sin bil också som vi ska låna tills imorgon då Bugsy åkte igår. Joey mår kanon, pigg och glad, äter och leker, viftar på sin lille stump :O) 

När han var ett år gamal bröt han ett bakben och vid varje tur på Blå Stjärnan var han super arg! Tyckte inte om sköterskorna och rev dem om han fick chansen. Denna gången står det bara fina ord om honom i journalen, mysig katt, go katt.. Har Joey kanske börjat bli gammal och gaggig? ;O) 


Härlig fullspäckad helg!

Det har verkligen varit en underbar helg! Har läst i många bloggar att alla verkar ha haft en kanonhelg, kan det vara vädret tro? :O)

Fredagen började med ett besök på Öppnis i Hålta, mycket trevligt och T tyckte det var roligt som vanligt. Han fick sitta på en gunghäst och klarade av att ta fart själv. Då blev han så glad att han släppte pinnen och var nära att tappa balansen, tog tag igen och nytt skratt :O) 

Sen hem, lunch och hämta upp M och vidare in till Baby Barn Mässan. Trevligt att gå och titta men tyckte nog bättre om förra årets mässa, kan inte sätta fingret på varför riktigt men. T tyckte om att titta på allt, han fick majskrokar i tre olika smaker, två nya pipmuggar (som vi nu tränar på att dricka ur, inte det lättaste), en ny leksak från Loppis byta-bord. Blev inga kläder, hittade inget speciellt. 

Lördagen fick jag sova till halv nio, M gick upp med T lite efter sju. Joey hade smitit ut på fredag kvällen och jag släppte in honom när jag gick upp. Såg att han skadat svansen så stackarn blev utan frukost. Vi åt och slängde oss sen i bilen in till jobbet. Två frakturer på svansen och bara att lämna kvar honom och ställa honom i operationskön.

Vi åkte till farmor och fikade och sen hem för lite pyssel i källaren. Kom ett par och tittade på Bugsy.
På kvällen åkte vi till Tjörn för myskväll. T blev jätteblyg och ledsen och grinig när vi kom upp. Han har ju inte träffat dem så ofta och var nyvaken. Bara jag som fungerade då. Jag och M fick kämpa i honom gröten, sen provade jag att somna honom vid åtta. Men vägrade. Provade att amma, köra runt honom i vagnen både inne och ute, gå runt med honom.. Inget fungerade. Så tänkte att han får väl vara uppe en sväng till då. Och då var han på bättre humör, busade och flörtade med andra. Efter en liten stund kunde han vara hos andra också. Somnade honom först vid 22,30 men fick kämpa lite då. Vi var hemma igen vid ett på natten.
På kvällen så ringde de som varit och tittat på Bugsy och sa att de ville ha honom! :O)

På söndagen var jag på hundklubben klockan 10, arbetsdag inför påskhelgens stora tävlingar! Jag var där och grejade till ett då det var dags att åka hem. Vi skulle vara hos svärföräldrarna klockan 15. På förmiddagen hade de som ska köpa Bugsy varit och lagt handpenning och pratat detaljer :O) Mamma hade hämtat upp T när hon åkte ut till mormor för att M skulle kunna fixa med det i lugnan ro. Efter att jag varit hemma och bytt om efter klubben åkte vi till mormor för att hämta T. Han hade typ sovit hela förmiddagen och gjorde så när vi kom också, han vaknade till när vi flyttade honom från vagnen till bilen och sen sov han hela vägen upp till Alingsås. 

Middagen var trevlig. M's bror med familj var där också. Lille Hugo som är lite drygt nio månader äldre busade på och tyckte nog att T tog hans uppmärksamhet lite :O) T var på strålande humör, lekte, busade, tjötade och skrattade :O) När vi åkte hem vid 18,30 var han trött och sov hela vägen hem :O) 
Han är sååå nära att krypa ordentligt nu, han tog två krypsteg hos sin farmor och farfar, men tekniken är svår :O)

Joey opererades igår eftermiddag och får idag komma hem. 7-8cm svans kvar säger de att han har :O)

Katalog 6

Nu är katalog 6 ute! Visst märker vi att sommaren är på väg? Finns bra priser på både solskyddsprodukter och produkterna Du behöver för att fixa till fötterna inför ballerina säsongen :O) Och massa annat så klart! 
Sista beställningsdag är 29 april, bara att maila eller höra av Er




Simtorsdag :O)

Idag var det sim som vanligt, Theodore tycker det är så roligt och han är så duktig! :O) Och jag tycker det är kul också :O) Han sparkar sig framåt så bra och är helt oberörd vid dyk oavsett om det är från mig till kanten, från kanten till mig, från  fröken till mig och så vidare.. :O)

Har pysslat och grejat lite här hemma efter att vi kom hem, sorterat lite mer i rummet där nere och funderat lite på hur jag ska göra i trädgårdsförrådet. Får se vad som blir bäst där.. :O)

En gammal simbild :O)

JIPPI!!

JAG VANN!! :O) :O)

Var ju med och tävlade hos Rarelady i sammarbete med Libero om biljetter till Baby Barn mässan som går av stapeln till helgen och VANN!! Tänk vilken bra dag detta är! :O) 

Tack tack till Caroline och libero :O)


Jobbat hela helgen

Jag har jobbat på IVA hela helgen 6,45-15,45. På lördagen blev det även lite övertid. Det har varit sommarstatus på denna helgen! = massor att göra. Värst har det nog varit för de som gått natt, stackare. Söndagen var bättre än lördagen för min del i alla fall. Och det var så bra kollegor också, som man litar på gör sina saker och som man jobbar bra med. Man klickar ju olika med olika personer, beroende på hur man jobbar och är som person. Denna helgen var det super. Djurvårdaren som gick mitt pass båda dagarna har jag nog inte jobbat med tidigare, mest då jag generellt är på operation och hon på IVA, men det gick SUPER! Hon är så duktig och vi jobbade på liknande sätt och det bara flöt på så bra. Rolig men jobbig helg med andra ord :O)

När jag började se ljuset i tunneln på söndagen ringer Jessica och undrar om vi skulle med och kolla på valpar samt äta middag hos mor och far. Självklart! Så jag, mamma, Magnus och Theodore möttes upp hos Jessica 16,30 och åkte till en av våra jobbakompisar som har 10 stycken 7 veckors blandisar hemma. SÅ SÖTA! Tur att alla har fått hem redan ;O) De bodde jättefint också! Och hennes fyra åriga dotter gillade T skarpt. Hon tog med oss för att han skulle få gunga i hennes gamla bebisgunga. Premiär för hans del och han tyckte det var helt ok. Fattade nog inte rikgit vad grejen var :O)

Sen hem till mor och far för middag, grillat MUMS! Vi åkte hem och gjorde oss klara för sängen, trötta som bara den! 

Idag ska jag förhoppningsvis få sålt Bugsy. Lite tråkigt att släppa iväg honom men nya hemmet verkar bra och vi har ju Bob som väntar på oss :O)

Theodore övningskör!

Idag har vi bara haft en lugn hemmadag, tvättat lite, gjort rent Viras bur.. Inget speciellt :O)

Däremot tog jag upp T's gåbil nu ikväll som han fick prova för första gången. Han fick den i julklapp :O) Var rätt så precis att han nådde ner. Men han fattade snabbt hur man tar sig framåt :O) Min smarta lille kille <3 

Imorgon blir det en lugn dag hos min mormor och morfar, hoppas på fint prommenadväder :O)





T ligger sällan som man lade honom i sängen när jag går in och kollar en sista gång innan jag går och lägger mig. Ett litet exempel på hur det kan se ut :O)

Frisk snart kanske? :p

I måndags var det ny mamma barn fika med mvc mammorna, trevligt till tusen som vanligt.
Vädret var UNDERBART! På kvällen var det valpkurs, så duktiga små barn :O)

Igår var vi på Håltas öppna förskola. Så trevligt så. Theodore tyckte det var riktigt roligt. När jag lät honom gå runt hållandes i mina händer så gick han till de andra barnen och ville vara med :O) Sötepojken :O)

Idag fick jag väcka Theo då det var mitt första återbesök efter operationen i oktober. Om det inte är något på dessa prover blir det nytt återbesök om åtta månader. Om de visar bra nytt återbesök efter ett år. Om de också är bra behöver jag bara gå på kontroller varannat år i 20år.. Är jag då friskförklarad efter tredje återbesöket eller om 20år? Jaja, det känns ju iaf som att de håller bra koll på det.
Blir inget sim imorgon då jag inte får bada kommande dagarna och M jobbar dag så han kan inte ta det heller. Blir en hemmamys dag istället.

Helgen

I lördags hände inget spännande ;O) Var och fikade hos farmor som vanligt. Både Ella och Jessicas katt Fiona var med, Ella skötte sig helt ok men blev  aldrig att de fick hälsa ordentligt. Dumt om de fart runt hos farmor.. ;O) Denise kom förbi i två minuter och hämtade Oriflamesaker. Hon var inte nere för våran skull denna gång ;O) Theodore kände igen henne, roligt. Han har ju börjat bli lite blyg och försiktig med nya människor eller människor han inte träffar ofta, men vi kom gående och han kravlade upp i hennes famn :O)

I går jobbade både jag och M. Vart var T må tro? Hos sin mormor och morfar så klart :O) Mamma var snäll och kom hit tidigt på morgonen (6) så T fick sova. Sen när han vaknade fick han gröt och lekte och när han började bli trött på förmiddagen åkte hon hem till sig och då sov han i bilen. Dagen hos mor och far gick hur bra som helst så klart, de var ute och gick och lekte och åt och myste. En helt vanlig dag i T's liv :O) 

Sen mötte jag och Magnus upp hemma hos dem också och vi blev bjudna på god middag. Sen hem och ta det lugnt :O) 

Idag är det äntligen dax för mammafika med mvcmammorna :O) Ikväll är det ju även valpkursdax.

Vill vinna! :O)



Jag är med och tävlar med libero hos rarelady om två biljetter till baby&barn mässan i Göteborg

Jobbat hela dagen

Idag har varit en härlig dag på operation, har krånglat en del men som vanligt löser vi det hela och alla är på så gott humör, härligt :O) Hade ju inte gått om alla hjälptes åt och att alla är goa och glada :O)

Hemma hade allt gått bra på grabbdagen, städat ur Bugsy som är så fin nu att vi kanske ångrar oss om försäljningen ;O) Theodore hade sovit lääänge i vagnen ute, härligt. Och han blev så glad när jag kom hem, tur för honom.. ;O) Underbara unge :O) Ella blev fasligt glad också, kanske gladare.. Eller i alla fall visar hon det tydligare :O)

Nu på kvällen när T låg på golvet på mage lyckades han dra sig fram lite, så duktig! :O) Snart kommer han nog fara framåt lika fort som bakåt :O) 

Nu är nog maten klar snart, hungrig!! Åt ju lunch elva.. *kurr*

Jag tävlar hos Tiobarnsmamman

En drömtävling i mitt tycke, något till mig för en gång skull ;O)


Jag tävlar hos tiobarnsmamman om en Dr. Oetker-låda.

Ett cupcake kit!! Underbara bakverk :O)

RSS 2.0