Förrymd kanin?

Denna syn mötte mig på väg hem från jobbet i lördags kväll.. Vad var det nu jag drack på rasten.. ?? :O)

Och så här vackert var det sista biten hem :O)

Min fina orkidé :O)

Blomman jag fick av farmor förra sommaren när jag fyllde år blommar för fullt. 
Är så stolt över vad den lyckas prestera med min medelmåttiga skötsel ;O)


Lördag och söndag

I lördags var det jobb 12-21 som gällde. Var på IVA och var en sån där dag då jag påminndes om varför jag är på operation i vanliga fall. Så många dåliga djur och ledsna djurägare... Jobbigt, även om man vet att man gör ett bra och viktigt jobb.. Theodore var som tur vaken när jag kom hem så fick lite mys där :O)

I söndags jobbade Magnus... :O( 
Jag och Theodore åkte till kattutställning i Bohus så fort vi ätit frukost. Fina Fiona ställdes där och Jessica och mamma var redan där. Har lärt mig en sjuk sak med kattutställningar.. Du får inte lämna utställningen förrän det är helt klart! På lördagen var Fiona färdig ställd vid 10-tiden men Jessica och mamma var tvugna att vara kvar tills 18-tiden!! Om de kommer på en med att gå tidigare så drar de in bedömningen och eventuella vinster tas tillbaks! 
Fiona kom på andra plats båda dagarna, fick jättefin kritik! Så hon kan nog kamma hem en del i framtiden, om Jessica nu orkar åka på utställningar när man fängslas.. :/

På söndag eftermiddag var jag på ett hemligt litet möte, agerade konsult :O) Theodore sov i bilen 1,5 timme! Vilken tajming! Efter det åkte vi hem och hämtade upp Magnus och mötte upp mamma, pappa, Thomas, Jessica och Kalle på kinan i Kungälv och blev bjudna på middag där av mamma :O) Alla åt vi buffen, massa gott :O)

Fionas fina bur :O) Jessica har valt en riktgit fint skynke med massa matchande tillbehör, bara det bästa för Fiona :O)


Fina Fiona vc hon som vann (4mån äldre men typ samma kritik)

Jobb idag

Jobbade igår och jobbar idag.. Roligt roligt.. 

Igår lämnade jag Theodore hos sin morfar på hans jobb. När jag lämnade över honom blev han så ledsen.. :O( Men allt blev bra så fort jag åkt så klart :O) Efter jobbet åkte jag hem till mor och far där Magnus var. 
Lille Pippin är ny medlem av familjen hos mor och far. En 4-5 veckers kattunge som skulle avlivas på jobbet som Jessica räddade via mamma. Så söt :O)idag var Theodore och hans pappa inne och tittade på crusingen i Kungälv. T's morfar var med också :O) Theodore var så cool så i sin skjort, slips och skinnjacka :O)

Tävlar hos TLC igen

Nu har TLC en rolig tävling igen. Denna gången kan man vinna en weekend i Stockholm och inträdde till den stora tatueringsmässan där. Och dessutom få bli tatuerad där :O)
Gå in och kika vet jag :O)

http://www.tlcsverige.se/tavla

Jag tävlar hos MammaMima

Försöker återigen vinna en av dessa underbara pallar :O)Jag tävlar hos MammaMima och kan vinna en valfri pall från Bonde of Sweden värd 1220:-

Beach 2011?

I förra och denna katalogen har Oriflame lite roliga hjälpmedel för alla oss som nu är i hård träning för beach 2011, eller bara för allmänt välbefinnande ;O) 

Vad sägs om Elastiska träningsband, perfekta för att göra arm- och benövningar med, även rygg och mage får sitt. Nu kostar de bara 79:-

Eller ett Digitalt Hopprep :O) Den räknar antal hopp och kalorier! Hur kul som helst! 
Kostar nu 99:-

Eller varför inte lite extra vikter när du är ute och går/springer. Kan sättas antingen runt handlederna eller fotlederna. Hade mina runt fotlederna på dagens promenad. För att ibland under promenaden få lite benövningar går jag med höga knän och då känner man att man har vikterna på. Kan även användas som rena vikter hemma när du gör övningar. 
Kostar nu  79:-

Du vill ha allt va? Bara säg till ;O)


Läs mer på sidan 69 i katalogen

Tibridge lydnadsläger :O)

I lördags var vi uppe över dagen på Tibridges årliga lydnadsläger, kenneln som Ella är i från. Massa härliga am staff som tränade och busade :O)

Theodore skötte sig utmärkt! :O) Ella med för den delen ;O) Då jag inte själv håller på med klicker gav det hela mig inte så mycket rent träningsmässigt tyvärr. Hon som var instruktör visade tydligt att mitt sätt att träna Ella på är kasst, så det var inte så mycket hon kunde hjälpa oss med då.. Lite tråkig inställning och det var inte sådan hon var förra året. Snacket emellan var dock mycket bra, höra hur andra tränar in olika saker och sånt. Sen får man prova sig fram vad som fungerar för det egna ekipaget :O)

Theodore trivdes mycket bra hos Linda och tyckte att Knorren och Esme var väldigt roliga som lekte på golvet.


Tibridge's senaste tillskott, boende hos Frida med Kennel Fairytale. Hon har både papillonvalpar och welshvalpar just nu :O)


Tränar stående under gångTips om tävling, UNDERBAR vinst! :O)

TLC och brandos har en tävling nu där vinsten är 40 par SKOR!! Gå in och titta Du med :O)

TÄVLINGEN

Katalog 7

Katalog 7 är ute nu, massa roligt så klart :O)
Sista beställningsdag är 20/5, bara att höra av Dig om Du hittar något roligt. 

Just nu får alla nya konsulter/förmånskunder en 100:- rabatt-check på sin första beställning (om den är på minst 500:.) Intresserad? Maila eller ring mig så berättar jag mer :O) 


Jobb, kryp och STÅ

Idag var sista simmet i kursen fisken. Theodore är så duktig! Vi gjorde första föräldradyket. T på min rygg, jag simmar och dyker ner ett tag under vattnet och upp. T fattade idag att hålla i sig när han är ryggsäck och gjorde även det under vattnet <3 Hålla fast sig när jag simmar ryggsim är fortfarande inte aktuellt, han försöker bara klättra runt på mig och sätta sig upp :O)

På eftermiddagen var vi nere i Högsbo och fixade en skyddsfilm bak på bilen, korkat att ha lak där Ella ska trampa när hon hoppar in och ut! ;O) Men nu är det fixat. 

Blivit mycket jobb det sista, med tanke på att jag är föräldraledig, och även närmsta veckan är det mycket.. Jobbade igår och ska jobba  imorgon, halv tisdag, halv fredag och hel lördag nästa vecka. 

T kryper enbart sen igår, då fick han upp tekniken så att det går fortare än att dra sig fram. Sen i fredags ställer han sig upp mot ALLT! Livsfarligt. Gör ont i ett stackars mamma-hjärta när det blir lite mer gråt än vanligt... Och i tisdags på mamma-fikan fick T sitt första blåmärke, i pannan. Han provade hur hårt klinkergolvet var i Arvids badrum... RSS 2.0