Presentinslagningskurs

I går blev det ingen mamma-barn träning då Theodore är sjuk. Febern var borta på morgonen, bara lite förhöjd temp. Men snorig som bara den och hostan är jobbig för honom. Natten till tisdagen var ingen höjdare, han vaknade oftare än vanligt.. Han är dock piggare men sover längre under sina sovpass.
Dagen hemma blev lugn.

På eftermiddagen åkte vi till mor och far. Blev middag där och sen åkte jag och mamma till Scrapbook etc för att gå en av deras mysiga kurser, denna gången paketinslagning :O) Kursen var inte riktigt som vi förväntat, trodde det skulle mer vara dekorering av paket och liknande. Men det var mer olika vikningar. Roligt det med :O)

Theodores kväll med sin morfar gick bra så klart. Han hade varit lite upprörd när han skulle nattas men tog inte så lång tid innan han sov gott. Har sagt det förr och säger det igen, har sån tur att ha så många underbara människor kring Theodore som mer än gärna passar :O)

Kvällens alster


Snygg flaskinslagning med solfjäder


En snygg skjorta någon?? Perfekt för att slå in dvd, bok eller liknande


Fick lära oss att göra en tetrapak eller en påse för presenter som inte är fyrkantiga, till exempel ett gosedjur eller leksaker


En söt väska, går att variera på många sätt, lämpligt till lite lättare platta paket, till exempel cd-skiva eller presentkort

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0