Varför vill han inte sova??

Dagen var lugn och skön. Theodore var på strålande humör och rullade runt två gånger till. Kände mig riktigt bra på eftermiddagen, även när alvedonen gick ur. Så bestämde mig för att jag var bra nog att möta upp Magnus på VW i Göteborg för att kika lite mer på Touranen. Provkörde en automat, blå och fin :O) Kändes bra. Är stor inne men känns inte så stor på utsidan. Har en liten känsla av minibuss, men är väl bara att acceptera att det är sådana bilar vi får titta på :O) Fick ett rätt så bra pris på den också, men skulle nog behöva sälja Bugsy privat för att inte blåsa alla besparingar.. Får kolla leveranstiden på dem och sen lägga ut Bugsy på blocket. :O)

Theodore har nu för kväll nummer tre vägrat/krånglat/bråkat vid nattningen.. Så tröttsamt. Idag var det värre än de två tidigare. Tog två timmar, tre pyjamasar, otaliga kräkhanddukar samt provade alla knep vi brukar göra för att få honom att sova. Gå runt med honom, lägga honom i soffan, sjunga för honom, lägga mig i vår säng med honom, mysa i soffan och liksom råka lägga oss... Till slut var han riktigt trött och då tog Magnus ett varv till runt i huset och JAAA!! Det gick :O) Jag hade hotat med bilen som nästa alternativ :O)
Allt är som vanligt innan. Han börjar bli trött runt 18-18.30. Då får han lite gröt och när han gnuggar sig i ögonen mycket eller börjar bli gnällig blir det pyjamas och amning. I vanliga fall brukar han a) somna vid bröstet eller b) vara mysig och go efter det och vi läser då saga och lägger honom i sängen. Oftast somnar han då eller så får man gå in och ge honom nappen 1-3 gånger. Men de här tre kvällarna har han efter amningen varit superglad och pigg. Vid sagostunden tjötar han järnet och bankar och slår i boken. Och sen när man lägger honom blir han arg och ledsen och så börjar vi med alla våra alternativ för att få honom att somna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0