Update :O)

I tisdags var det sim igen, Theodore hade en dålig förmiddag och var gnällig och klängig. Så vi åkte lite tidigare in till stan för att han skulle få sova ordentligt och chansen att han skulle vara på bra humör på simmet öka :O) Han sov en timme och var på gott plaskande humör i bassängen :O) Blev tre dyk idag med, han har inte riktigt kopplat kommandot dyk med håll andan än men vi kommer väl dit ;O) Fick även leka lite med badringar, de används inte som flytredskap därför att barnen då kan få en falsk känsla av sin flytförmåga utan de används för att få upp balansen och i max fem minuter per pass. Theodore sparkade på bra när han var i ringen och jag stöttade bara lite under så han inte skulle glida igenom :O)





Hade hoppats på att han skulle vara så trött på kvällen att han bara skulle somna som "på den gamla goda tiden". Men icke. Tog en dryg timme...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Onsdagen var vi iväg och shoppade lite på förmiddagen, fixade klart doppresenten till lördagens dop av Maja som vi ska på. Lägger ut en bild efteråt.. ;O) 

På kvällen var det egentligen möte på hundklubben, är täta möten inför vår stora tävling påskhelgen. Men jag hann inte dit, Theodore tog god tid på sig på allt och sen vid nattning samma visa som tidigare... 
Hemsidan för tävlingen är ute nu även om den är under uppbyggnad. Kika in och titta lite, boka in helgen, spara hemsidan som favorit och titta in lite då och då ;O)

Kungaägget

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Igår var en härlig dag, Theodore, vovva och jag åkte upp till Tibro och Hjo och hälsade på hos Denise och Linda. Tittade på Denises nya fina hus, pussade på kullen med am staffar hon har samt åt middag och tittade på Lindas "nya" lägenhet. (va ett tag sen hon flytta men jag har inte varit där). Trevligt värre. Vi träffas så sällan nu för tiden, vi måste skärpa oss :O)

På vägen hem sov Theodore till Skara, där stannade jag till för att klä av honom lite kläder, blir så varmt. Han vaknade då och vi busade lite :O) Sen fick han nappen och vi åkte vidare, trodde han somnade om för han var tyst och stilla. Pratade lite med mamma på telefonen. Såg strax innan Vara att han var vaken. Efter Vara började han gnälla och krångla lite som han gjort kvällarna hemma... Så mellan Vårgårda och Kungälv satt jag och sjöng Prins Noel, Herr Gurka och Boom Boom Stora Trumma. Det i kombination med att hålla handen och knacka på nappen höll honom lugn. Somnade precis innan Kungälv, men vaknade vid Hålta igen... Väl hemma blev det pyjamas, ammning och lite mys och prat med Magnus i soffan. Sen gick Magnus med honom i kanske tio minuter innan han somnade. Vi hade ju gjort allt gnäll i bilen :O)

Är väldigt dålig på att ta kort när jag är iväg... En (av två) på Theodore från dagen


Lilla Vita, fick inga bra kort i mitt halvhjärtade försök att fota valparna som var med hos Linda. Men titta in på Tibridge för fler (bra) foton och information om valparna. De letar efter sina nya mammor och pappor ;O) 


Och en bild från en av grötkvällarna i veckan, Theodore undrar nog om vi  verkligen klarar av det här ;O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0