Sjuk :O(

Kände mig kass redan igår på kvällen. Och gick och lade mig innan Magnus. När han två timmar senare gick och lade sig brände han sig på mig och det tog en liten stund innan jag var klar i huvudet och kunde kommunicera med honom. Hade 2 grader feber och hemsk huvudvärk. Fick lite alvedon och somnade om. 

Yrar så mycket nu för tiden när jag har feber, kan inte minnas att jag gjorde det när jag var liten. Min syster feberyrade rejält när vi var små, det minns jag. På de två timmarna jag "sovit" trodde jag att Ella blivit riven av en varg i vår trädgård, Magnus ställde Theodore i en lite stol inne i sovrummet hos mig och han var jätteledsen. Jag satte honom då i gåstolen och putte iväg honom men han var fortfarande jätteledsen. Jag opererade bort blindtarmen efter att ha kräkts massa blod... En sak av allt jag fick gå igenom med Magnus men som faktiskt hänt var att jag sagt till honom att kolla Viras vattenflaska :O) 

Vid amning i natt mådde jag ok och när Theodore ville upp gick Magnus upp med honom. Mådde sådär när jag sen gick upp, tvingade i mig lite frukost. Låg i soffan och mådde dåligt med Ella som sällskap. Tittade på Air Buddies, en av de filmer Ella gillar ;O) Gick och lade mig och sov igen och sen upp för lite middag. Febern hade på eftermiddagen stigit ordentligt igen med en ny toppnotering.  Efter ny omgång alvedon är det lite bättre igen. Men vill inte äta för mycket sånt, även om det är ok när man ammar..

Theodore ville inte somna idag heller. Fick sitta och sjunga, först med honom i knät i fåtöljen i hans rum och sen när han låg i sin säng och hålla handen. Mys men lite jobbigt att han inte kan somna själv, det som funkat så klockrent innan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0