Seger!

Börjar berätta i fel ände av dagen, men måste bara informera om att Theodore somnade på första försöket idag!! Lycka :O)

Theodore tyckte att det var lämpligt att gå upp vid sju idag, vi lade oss dock i stora sängen en stund och myste = jag försöker halvsova lite och Theodore slår en leksak i mitt huvud :O) När jag insåg att här skulle det inte gå att lura honom att somna om eller själv få den chansen gick vi upp :O) Fördelen med att starta dagen så tidigt är att man hinner så mycket. Innan klockan tio hade vi hunnit morgonens alla bestyr, surfat runt lite på internet, städat Viras bur, klippt klor och borstat Vira, kört en diskmaskin och städat i Theodores rum. 

Vi bestämde oss för att vi gjort nog för en dag och åkte till Theodores bästemormor och bästemorfar för att bli lite ompysslade :O) Blev fika och middag och massa tjöt. Theodore skulle visa hur duktig han är på att rulla runt nu men hade plötsligt glömt hur man lägger in armen under sig. Den hamnade rakt ut istället, såg så roligt ut när han försökte vända sig men kom ingen stans :O) Men sen så kunde han få briljera :O) Han och hundarna delade på lite morotsmos till middag ;O) 

Vi åkte hem lite efter 17 och gjorde middag, har under kvällen (med Magnus hjälp) även slagit in doppresenten inför morgondagens dop, bytt sängkläder och tvättat dem gamla, dammsugit, packat ur och i diskmaskinen städat undan lite.

Theodore åt full portion gröt för första gången när vi åt middag. Sen lekte han lite med sin pappa och i gåstolen när vi städade. Sen när Magnus damsög ammade jag inne i hans rum och han somnade i famnen. Satt länge länge tills jag var så säker jag kunde på att han sov innan jag vågade lägga ner honom och fyra minuter över åtta smög jag ut till Magnus. Nu en dryg timme senare får vi nog tro att jag lyckades, utan bråk och gråt :O) 

Fördelen de här kvällarna när han krånglat så och somnat så sent är att han inte velat ha mat förrän vid fem på morgonen (alltså hoppat över amningen runt 2-3 tiden) så blir lite mer sammanhängande sömn för mig. Får se hur det blir i natt.. Mycket värt att få lite egen tid nu på kvällen men sömn är ju gott också.. :O)

Blev tipsad av min uppfödare och bästa vän Denise om att Canis reade ut kyltäcken nu så beställde ett till Ella. Hon har så ont av värmen på somrarna. Har ett kylhalsband som är underbart och tänkt köpa ett täcke förra sommaren. Hur som, fick hem det igår och det satt perfekt. Nu är vi mer än redo (och längtar såååå efter) för sommaren :O)

Och ett inlägg är ju inte ett inlägg utan bild på Theodore ;O) Här är en bild tillägnad Theodores bästemormor ;O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0