Oriflame Beauty 2FX Mascara

Dax för en till Oriflame produkt, även denna en nyhet och kanske helt unik på marknaden?? Två valmöjligheter i en mascara :O)


Oriflame Beauty 2FX Mascara – en mascara som i en och samma produkt erbjuder både läcker längd och vacker volym. Den ser ut som en vanlig mascara men döljer en borste som ger dig möjligheten att välja mellan eller kombinera två olika franseffekter.

För definierade, separerade och ljuvligt långa ögonfransar – vrid på den svarta delen av hylsan och applicera ett lätt lager mascara som separerar, definierar och förlänger fransarna.

För fylliga fransar med vågad volym vrid på den grå delen av hylsan och applicera ett tjockare lager mascara som skapar volym och fantastiskt fylliga fransar.

Jag har inte själv provat denna men min syster köpte en nu i sista katalogen där den lanserades, så väntar på utlåtande från henne :O) Ord.pris 155:-
Nu: 99:-

Som vanligt, är Ni intresserad av denne eller något annat ur den aktuella katalogen (eller bara undrar något) är det bara att slänga iväg ett mail till miniwe@hotmail.se (observera att det är .se) :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0