Mammamys och babysim

Igår var en härlig dag. Hela eftermiddagen var jag och Theodore på fika med mammorna och bebisarna från föräldragruppen från mvc. Vilken tur vi hade att det var sådana trevliga människor vi hamnade med och att vi fortsatt träffas privat allihop nu efteråt. Denna gången var vi hos Lelia och Nellie. God fika, mycket prat och bebisfotografering :O) 

När Nellie tjöt och tjoade blev Theodore ledsen, han tyckte inte alls det var roligt. Efter en stund var det ok ändå :O) Han är väldigt känslig för andras humör och beteende just nu. Ser vi ledsna eller arga ut åker hans lilla läpp ut och gråter  någon runtomkring börjar han gråta. Men lika mycket är det åt andra hållet såklart, skrattar vi och är glada hänger han på :O)

När vi höll på att ta oss ut ringde syster-yster och ville umgås. Jippi sa vi och att vi skulle mötas hemma hos oss. Tog med lite god mat hem också som vi åt. Theodore är snart uppe i full portion gröt på kvällen nu, och vad han älskar det. Han älskar all mat vi bjuder honom på. Efter lite bus och mys var det dags för saga och nattning och sen satt jag och Jessica och tjöta hela kvällen. Hon åkte hem först närmare 24 :O) 

En urhärlig dag helt enkelt :O)Natten till idag blev det inte så mycket sömn. Kom ju i säng sent.. ;O) Och sen vaknade Theodore vid 6tiden och var orolig och ledsen därefter så kom inte i säng förrän vid åtta igen. Men sen när Theodore ville upp efter nio tog Magnus honom och jag fick sova lite till, lovely :O)

Det var gång fyra på simmet idag. Vi hämtade upp Jessica på vägen dit, hon är min handler ;O) Förra veckan tyckte Theodore att det var sådär att simma, det enda som var ok var att ligga på mage eller rygg och sparka med benen :O) Idag var det helomvändning igen. Han älskade allt och var så duktig! Han kör varannan gång humör :O) Idag gjorde vi dyk för första gången. Och han var så duktig :O) 

Han var på så gott humör nu på kvällen, svårt att lägga honom då. Vill bara ha kvar honom i soffan och busa och mysa och pussas :O) Men fick lagt honom vid 20 och han somnade fort idag med :O)

Våra fina barn <3


Theodore och Amanda har fortfarande ett gott öga till varandra :O)


Och Arvid njuter av uppmärksamheten från Nellie och Edith ;O)


Theodore är så intresserad av glasögon och tar dem gärna från folks ansikte, han fick igår prova Jessicas..
Nog kommer det bli en riktigt bright kille av det här underbarnet :O)


Men allt en liten cool flörtis där med :O)


Theodore på väg upp till mig från sitt dyk


Mys och massa beröm blir det också


Kärlek <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0