Helgen som gick

I lördags var vi på dop söder om Borås, var Maja som skulle döpas, dotter till Magnus jobbakompis. Maja med familj var på Theodores dop och nu var det som sagt hennes tur. Hon var en väldigt glad bebis, tyckte det här med dop det var ju kul. Kyrkan var jättefin och låg vid en sjö. Kan tänka mig hur det ser ut en varm sommardag.. :O)
Theodore tyckte dop var så där kul, men han var hungrig skyller på det. Nästan hela gick bra, han fick äta en majskrok och leka med fodralet till kameran, men sen var inte det kul heller längre. Då tog jag honom och stod längst bak och då gick det bra. Medan Magnus (och alla andra) tog kort på Maja med familj och faddrar (var även en annan liten flicka som blev döpt samtidigt så var mycket folk som skulle trängas) gick vi ut i bilen och tog en slurk ;O)

Sen åkte vi till en samlingslokal där det serverades smörgåstårta och tårta. GOTT! :O) Vi var rätt så hungriga då också :O) Theodore skötte sig bra där, pratade och busade. Lekte med Jonas en del :O) Efter paketöppning drog vi oss hemåt, eller ja till mina föräldrar som hade hundarna. Vi hade lämnat av dem hos farmor där mor och far var på lördagsfika när vi åkte till Borås. Blev fika och lite tjöt där. Theodore fick lite presenter som hans mormor och bästemormor köpt i Stockholm där de var i onsdags på hans bästemormors 75års dag. Fina kläder och en rolig leksak. Tackitack :O) 

Theodore dopfin :O)


En glad Maja tittar ut över hela församlingen 


När vi åkte till mina föräldrar stannade vi till hos min syster för att mata hennes kaniner, Jessica och Kalle var iväg på mc-mässa utanför Stockholm hela helgen. Just nu har hon söta små bebisar så var tvungen att fota lite :O)


När vi kom till mamma och pappa fick vi hjälp att bli fotade hela familjen, så här såg vi ut.
Ella smög sig in i bilden också ;O)


Söndagen bestod av en mysig hemmadag, blev lite bak och städ och tvätt :O) 

Idag har inte heller så mycket spännande hänt. Var ute och sprang för första gången sen jag blev gravid, lovely. Och premiärtur för mig och Ella ihop. Mitt "krav" på hund är att den skall kunna följa med mig och springa, men innan jag blev gravid var Ella för ung för att springa så vi har inte hunnit det. Hon har sprungit med Magnus en del. Gick rätt så bra. Hon tyckte jag nog var lite skum men ;O) Var stundom isigt men vi sprang mest på stora vägar just därför.. Hoppas jag kan få in en bra rutin på det här  nu :O) När jag kom hem stod Magnus och gjorde lunch och matlådor som var klart när jag kom ut ur duschen, perfekt :O) Eftermiddagen och kvällen har varit lugn. Städat i köket efter Magnus ;O)

Nattning av Theodore har varit lite upp och ner.. I lördags när vi kom hem var det rätt så sent och han somnade när jag ammade honom i hans rum. I går var det gnäll och krångel i kanske 40 minuter innan Magnus gick honom till sömns. Idag somnade han återigen av amningen men har vaknat ledsen två gånger på en timme, somnar dock om när han får nappen.. Vågar inte ropa hej än dock ;O)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0