En helt vanlig lördag

Igår var bara en lugn hemma dag med tvätt och städ och massa bus så klart :O)

Idag åkte vi tidigt till Kungälv och kollade lite på bilar innan farmorfikat. Tittade på Ford Grand C-max (minibagage tyvärr) och Touran. Sistnämnda kan kanske vara ersättaren för Bugsy.. Får plats med en halvbur till Ella och vagnen där bak.. Helst hade jag skaffat mig en Sharan men den är lite utanför budgeten ;O) men där hade vi fått plats med både vagn, Ella OCH Skorpan samt en matkasse :O)

Hos farmor idag var Jessica och Kalle med. Hon har slutat på sitt lördagsjobb nu när hon fått fast på mitt jobb så nu kan hon komma dit. Hon busade massor med Theodore så hans mormor hade nog lite blandade känslor över att Jessica kan följa med på fikat ;O) 

Efter fikat åkte vi hem och grejade lite. Theodore låg på sin plats på golvet och lekte. Är så nära att han vänder sig från  rygg till mage nu. Och han ligger sällan där man lade honom, snurrar som en minutvisare på klockan och putter sig bakåt :O) 

Sen tog vi en promenad. Hade förhoppning om att det nu skulle gå att gå tvärsöver vägen till en mysig lite grusväg så vi kan använda vagnen. Första kilometern var lugn men sen blev det isigt som bara den, gick bra men skulle inte våga mig ut själv med alla hundar och vagn på isen. Ytterligare lite längre fram blev det "snöigt" som bara den på vägen, och hård snö så då gick det inte att ta sig fram med vagn längre :O( Ett tag till innan jag kan ta mig ut själv med andra ord..

På kvällen blev det tacomys, gott :O) 

Theodore är för ovanlighetens skull svår att somna.. Och jag är jättetrött med huvudvärk som kommer och går.. Usch usch, blir nog en tidig kväll

Satt och tog sisådär 60 bilder och han är lika söt och charmig på alla, men ni får bara se tre :O)

Kommentarer
Postat av: Ida och William

åh William är likadan nu, bara gråter innan han ska somna.. så frustrerande! :-( Kanske tänder på gång?

2011-01-22 @ 22:12:17
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0