Buskille nr1!

Igår var Bugsy (min bil) på service. Den blev klar efter det att Magnus åkt till jobbet så ringde till mor och bjöd in mig till dem.. Behövde bara bli hämtad och skjutsad till verkstaden.. ;O) Men med Theodore som muta går det mesta utan problem ;O)

Under dagen städade jag lite samt lagade ärt- och majspure. Theodore tyckte båda var ätbart :O)

Så vi spenderade kvällen där, lika mysigt och trevligt som vanligt. Theodore blev rejält busad och myst med av både sin mormor och morfar, morbror Thomas visade sig lite också ;p

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Idag var vi på babyrytmik, första gången för oss denna terminen. Och idag orkade Theodore med hela rytmik-passet, han tyckte till och med att det var roligt :O) Men sen när vi skulle fika kom tröttheten och han ville inte alls vara med så vi var först därifrån. Trots att han sovit säkert en timme på förmiddagen delat på två pass... Jaja.

På vägen hem handlade vi samt hämtade ut Oriflame-paketet som kommit. Roligt roligt. Katalog 2 är ute nu också, den är full av  alla hjärtans dag inspiration, hur gulligt som helst. Bläddra i den här och om du hittar något du vill köpa, släng iväg ett mail eller sms ;O) Sista beställningsdag är 4 februari. :O)

Mat mat i enorma portioner :O)


Mammas buskille, den sötaste av de alla <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Shit va lik han e magnus här =)) sötnosen !!!

2011-01-21 @ 10:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0