Lekdag med moster Jessica

Igår hade jag och Theodore en heldag med hans moster Jessica. Vi plockade upp henne strax efter 10 på morgonen och började med att åka till första lektionen i kurs 2 på simmet. Det var nu på Oasen, och visst bassängen är ju finare än den på sjukhuset men omklädningsrummet var sämre (hur det nu kunde vara det med tanke på att det typ inte finns något på sjukhuset..). Och bassängen är i golvnivå så skulle inte bli några bra bilder, såsom på sjukhuset då det bara hade varit ovansidan på huvudet ungefär.. Men han tyckte som vanligt om det :O)

Efter det åkte vi hem, Jessica kom lite efter och hade lunch med sig. Eftermiddagen och kvällen fortskred lugnt, Jessica lekte och myste med Theodore, vi surfade runt på varsin dator och pratade, tittade på tv.. Härlig lugn dag med andra ord. 

Hon hade även med sig barnstolen vi fått av min (vår) underbara jobbakompis Sandra. Det är henne vi köpt spjälsäng och skötbord av också. Hennes lilla Ella är inte så liten längre. Blir ju tre år nu i maj :O) Än så länge har inte Theodore provat stolen, så vet inte vad han tycker, men Tova gillade den skarpt, satt så sött i den :O)

Återkommer med ett inlägg om dagen i dag och om Skorpans sjukhusvistelse. Hon har glaukom på båda ögonen och just nu väntar vi bara på att behandlingen ska verka..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0