Kalashelg

Kalaset för mormor i lördags var väldigt trevligt. Theodore skötte sig bra, även om han var trött hela kvällen. Blev många kortis sovningar under dagen då vi åkte bil hit och dit. 

På söndagsmorgonen vaknade Theodore inte förrän 7,30 och Magnus tog honom, Jippi :O) Han ville ha mat en timme senare och efter det gick jag upp. Vi gjorde oss klara och åkte till mamma och pappa, dels för att lämna hundarna och dels för att hämta Joey som varit ute och lekt med någon grannkatt där lite för mycket... Så åkte med honom till jobbet på vägen upp till Alingsås dit vi skulle på kalas till Theodores farbror och faster. Malin fyllde år för två veckor sedan men då var jag ju sjuk. 

Joey fick lite lugnande och jag rakade och gjorde rent. Var en liten ficka vid såret i ansiktet men den var liten och det var rent så inget drän, får tvätta och hålla rent bara. Vidare till kalaset där även Theos farmor och  farfar var på. Trevligt trevligt och gott fika. Theodore tittade på skidor på tv för första gången och det var väldigt intressant :O)

Han och Hugo satt och lekte lite på golvet. Hugo hade massa roliga leksaker som blinkade och spelade. Hugo ville inte riktigt att Theodore skulle ha hans saker, men gav massor till honom när han blev påhejad och fick beröm. Men sen ångrade han sig och tog tillbaks dem :O) Blir roligt till sommaren när de kan leka mer :O)

Sen hem till mamma och pappa igen för att hämta hundarna. Vi åkte därifrån med en hund bara för Skorpan tog sig en tur i skogen runtomkring.. Hon var borta 4 timmar.. Joey fick åka med oss hem. Tills såret är läkt måste han vara inne så då är det lättare att hålla honom inne här, tror jag ;O) Han var tyst och lugn hela kvällen igår och samma stund vi släckt lampan började han gå runt och skrika och kloa på ytterdörren, tokade runt i rullgardinen och välte ner saker från köksbordet.. Två timmar senare stängde jag in honom i köket och det fungerade bra. Prova det med en gång i kväll. Tova är inte så förtjust i att Joey är hemma, fräser när han är i närheten, men accepterade att äta på samma bänk. Han ser ju lite konstig ut med tratten på också.. ;O)

Theodore "lägger" pussel med farbror Fredrik (egentligen så hade Hugo lagt pusslet och två sekunder efter denna bilden skickar Theodore det hela i golvet ;) )


Hugo och Theodore


Idag har vi först varit inne i Kungälv och kikat i en butik och handlat något som jag inte planerat riktigt och som jag inte ännu behöver, men får se det som en investering ;O) Om Ni gissar rätt på det så erkänner jag vad det är ;O)

Sen åkte vi och hämtade Skorpan som glatt följde med utan att låstas som något ;O) Sen åkte vi till mormor och morfar för att hämta resten av tårtan. Blev ett missförstånd över vem som skulle ta hem den och de orkade inte äta upp nästan en halv tårta :O) Så blev fika och lite prat där också, trevligt :O)

Kommentarer
Postat av: cammie

så söta =)

2011-02-08 @ 22:56:21
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0