B och B - blöjprov och bilprov

Vi åt lunch på kinan i Kungälv igår, alltid massor av folk där. Theodore skötte sig som vanligt galant. Hittade ett fint vattenfall att titta på samt att vi satt så vi såg  all trafik utanför :O)

Babysimmet igår gick jättebra och Theodore upptäckte när vi kom upp ur poolen att hans mormor varit där hela tiden också! Trots att hon tagit av honom kläderna och så innan, men då tittade han bara på poolen :O) Han tycker nog att det är bra roligt :O)~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Idag började vi med att åka in till Göteborg där vi var med i ett blöjtest. Theodore och sju andra barn i hans storleksklass fick prova två blöjor som är under utveckling. De sa aldrig märket även om jag har mina misstankar ;O) Fick skriva på ett fint sekretessavtal också :O) Det hela gick till som så att vi kom dit, fick en blå t-shirt med ett nummer på, Theodore var nummer 7 och sen en vit testblöja var. Sen fick vi leka med barnen och "vara som vanligt", en fika blev det också. Sen bedömdes det hur den satt, han mättes och blöjan fotograferades. Sen blöja nummer två och samma visa. Han var jätteduktig och orkade vara vaken alla tre timmar vi var där, trots att det hände massor hela tiden. Så duktig :O) Han hittade en favoritleksak utan dess like också. En stor genomskinlig badboll. Ska leta efter någon sådan nu för den lekte han med större delen av tiden :O)

Hittar ni en sån här, gärna rosa eller grön SÄG TILL!!


Efter det mötte vi upp Magnus hos bilhandlaren igen. Provåka en gång till och provpacka så att vi säkert får plats. Och det gör vi... Så den är bokad, beräknad leveranstid vecka 20..Suck det var ett tag.. 
Vi kommer spara pengar på denna bilen, knas att en större nyare bil är billigare. Trots att lånet blir lite dyrare sparar vi in i drivmedelkostnad, skatt och servicekostnad. Framför allt de två första åren då vi fick ett riktigt bra serviceavtal :O) Och försäkringen första halvåret kommer vi spara cirka 450kr i månaden på. Jippi!! :O)Kommentarer
Postat av: Nen

Det tycks hända saker i eran vardag hela tiden ju. Roligt när det händer grejer.Theo ska operera bort bulan i pannan och bulan + skintagen på näsan. Det känns väldigt läskigt faktiskt. Speciellt eftersom det är i ansiktet.

2011-02-03 @ 09:40:38
URL: http://nennr1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0