Öppna förskolan igen

I natt sov Theodore sååå bra!! Lade honom lite innan 21 igår sovandes. Gav nappen en gång vid halv ett, ammade vid halv sex, M gav nappen vid sju. Och lite innan NIO vaknar vi av att T ligger och pratar med mobilen ovanför sängen :O) Underbart :O)

Vi fick snabbt göra oss klara med frukost och morgonbestyr för att hinna till öppnis klockan 10 :O) Där var det full rulle som vanligt, T gillar verkligen att vara där :O) M stannade hemma för att greja, vet inte hur mycket han fick gjort ;p T somnade som vanligt i bilen hem och vi passade på att flytta uteburen till Vira upp på bergrummet där det står skuggit och bra. Städat ur den (inkl tagit bort gettingboet som fanns där??) Nu ska den bara torka också så är den klar.

Ikväll är det kurs för Ella igen, hoppas på bra kontakt och sammarbete idag.. Imorgon är det jobb, likaså på lördag. jippie, eller nåt ;O) Var ju ett litet tag sen nu så ska bli kul att komma dit :O) T lämnas hos sin bäste(gamle)mormor och morfar när M åker till jobbet vid ett och jag hämtar upp honom på vägen hem sen. Vilken tur vi har som har så bra barnvakter som gärna passar både Theodore och Ella :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0