Härlig fullspäckad helg!

Det har verkligen varit en underbar helg! Har läst i många bloggar att alla verkar ha haft en kanonhelg, kan det vara vädret tro? :O)

Fredagen började med ett besök på Öppnis i Hålta, mycket trevligt och T tyckte det var roligt som vanligt. Han fick sitta på en gunghäst och klarade av att ta fart själv. Då blev han så glad att han släppte pinnen och var nära att tappa balansen, tog tag igen och nytt skratt :O) 

Sen hem, lunch och hämta upp M och vidare in till Baby Barn Mässan. Trevligt att gå och titta men tyckte nog bättre om förra årets mässa, kan inte sätta fingret på varför riktigt men. T tyckte om att titta på allt, han fick majskrokar i tre olika smaker, två nya pipmuggar (som vi nu tränar på att dricka ur, inte det lättaste), en ny leksak från Loppis byta-bord. Blev inga kläder, hittade inget speciellt. 

Lördagen fick jag sova till halv nio, M gick upp med T lite efter sju. Joey hade smitit ut på fredag kvällen och jag släppte in honom när jag gick upp. Såg att han skadat svansen så stackarn blev utan frukost. Vi åt och slängde oss sen i bilen in till jobbet. Två frakturer på svansen och bara att lämna kvar honom och ställa honom i operationskön.

Vi åkte till farmor och fikade och sen hem för lite pyssel i källaren. Kom ett par och tittade på Bugsy.
På kvällen åkte vi till Tjörn för myskväll. T blev jätteblyg och ledsen och grinig när vi kom upp. Han har ju inte träffat dem så ofta och var nyvaken. Bara jag som fungerade då. Jag och M fick kämpa i honom gröten, sen provade jag att somna honom vid åtta. Men vägrade. Provade att amma, köra runt honom i vagnen både inne och ute, gå runt med honom.. Inget fungerade. Så tänkte att han får väl vara uppe en sväng till då. Och då var han på bättre humör, busade och flörtade med andra. Efter en liten stund kunde han vara hos andra också. Somnade honom först vid 22,30 men fick kämpa lite då. Vi var hemma igen vid ett på natten.
På kvällen så ringde de som varit och tittat på Bugsy och sa att de ville ha honom! :O)

På söndagen var jag på hundklubben klockan 10, arbetsdag inför påskhelgens stora tävlingar! Jag var där och grejade till ett då det var dags att åka hem. Vi skulle vara hos svärföräldrarna klockan 15. På förmiddagen hade de som ska köpa Bugsy varit och lagt handpenning och pratat detaljer :O) Mamma hade hämtat upp T när hon åkte ut till mormor för att M skulle kunna fixa med det i lugnan ro. Efter att jag varit hemma och bytt om efter klubben åkte vi till mormor för att hämta T. Han hade typ sovit hela förmiddagen och gjorde så när vi kom också, han vaknade till när vi flyttade honom från vagnen till bilen och sen sov han hela vägen upp till Alingsås. 

Middagen var trevlig. M's bror med familj var där också. Lille Hugo som är lite drygt nio månader äldre busade på och tyckte nog att T tog hans uppmärksamhet lite :O) T var på strålande humör, lekte, busade, tjötade och skrattade :O) När vi åkte hem vid 18,30 var han trött och sov hela vägen hem :O) 
Han är sååå nära att krypa ordentligt nu, han tog två krypsteg hos sin farmor och farfar, men tekniken är svår :O)

Joey opererades igår eftermiddag och får idag komma hem. 7-8cm svans kvar säger de att han har :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0