Vaccinationen gick bra, frysen fungerar sämre...

I söndags vaknade Theodore som vanligt vid åtta (underbara unge) och vi två gjorde oss i ordning och åkte till barnloppisen i Nödige medans Magnus och hundarna fortsatte sova gott. Var där strax innan tio när det öppnade och hittade ganska mycket för en gång skull. Eftersom det var sista dagen var det dessutom halva priset på mycket av det, Jippi. Fick sju bodies, en t-shirt, två skjortor, två jeans, fyra byxor, tre pyjamasar, en tjock tröja, en mössa, en åkpåse och två leksaker för 168:-, rätt så bra deal tycker jag :O)


Sen på eftermiddagen kom Theodore's bästekusin med familj på middag. Mycket trevligt. Hugo är fyllde precis ett år och det är så kul att se hur han utvecklas. Och tänk, inte alls långt kvar tills Theo är så mycket mer med. Men har precis gått in i en period av förnekelse över att han skall bli större än så här. Han är så mysig nu och härlig.. Snart är han ju vuxen, slutar prata med mig och flyttar hemifrån! ;O)

Sen på kvällen blev vi utbjudna till mamma och pappa av Jessica ;O) Så blev kvällsfika där, mysig dag helt enkelt.

Igår var det först dags för bvc och nytt försök på vaccination. Läkaren i fredags hade ju sagt att det var ok att vaccinera så länge han inte hade feber så efter koll av det på morgonen for vi in till Ytterby. Det var som vanligt öppna förskola där på förmiddagen och Theodore var väldigt populär av de andra barnen. De försökte slå honom, dra i honom och ta hans napp eller speldosa hela tiden. Stackars liten sov första halvan av väntetiden och andra halvan tittade han bara storögt på barnen när de ställde sig med hjälp av babyskyddet och börja vifta. Jag hade fullt upp och det är ju svårt att säga till någon annans barn på skarpen så blev ett himla tjöt istället bara, "nej, den får du inte" "den är inte din"... Sprutorna sen gick bra, han blev mest arg över det hela och lite ledsen. Men lugnade sig ganska fort.

Sen åkte vi till Bohus för att hälsa på hos Ida och William och äntligen se deras nya lägenhet. Den var jättefin! Theodore sov hela tiden! Lite tråkigt, men han hade ju varit vaken hela förmiddagen så..

Efter det åkte jag hem och på kvällen tog vi det lugnt, åt middag och tittade på tv. Var ju laddad för en ledsen Theodore, lite kinkig var han men inte alls farligt och det gick att få honom att tänka på annat genom att busa med honom eller läsa. Annars sov han på mig under kvällen. Han kändes inte febrig så kollade aldrig.

Idag har jag tänkt se om mormor och morfar är hemma och vill ha besök av oss. Vår frys har gått i strejk av något slag så allt är mer eller mindre tinat där inne så blir till att laga massa mat ikväll, känner inte alls för det nu i alla fall.. Theodore vaknade som vanligt på väldigt gott humör och har nu somnat i babygymet. Han passerade tydligen första vaccinationen utan några problem :O)

Finns fortfarande några Bambino nappar kvar om någon skulle vilja prova. Läs mer om det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0