Midsommar 2010

Midsommar i år spenderades på Hafstens SweCamp Resort utanför Uddevalla med hela familjen och några kompisfamiljer. Yngsta var väl runt 10år och äldsta 50-55. Mycket trevligt. Massa god mat, dricka (för de som får) och massa massa skratt.

Fredagen började inte så trevligt dock. Fick åka in med lilla Skorpan till jobbet då hon fortfarande inte blivit bra i magen efter Rimadylen som hon fått i måndags. Torsdagkväll märktes det att hon blev tröttare och på fredagen tyckte jag att hon allt var bra uttorkad. Hon skrevs in för lite lugna-magen-mediciner och dropp och resten av familjen åkte mot Uddevalla (jag, Magnus och Bella-Bus). Det tog från Göteborg till campingen nästan tre timmar, en sträcka som normalt tar en timme.. Inte det roligaste. Väl upp dukades långbordet upp och kalaset började :)

På lördag morgon begav vi oss ut med hundarna för morgonrastning; jag och Magnus med Ella, Jessica och Kalle med Betty och pappa med Cassa. Vi började gå en slinga i skogen och innan vi visste ordet av insåg vi att vi skulle gå 4km slingan. Jag har sen runt v20 i graviditeten haft ont av foglossningar och därav inte klarat av att gå så mycket utan att få allt för ont. Efter en natt i en husvagnssäng dessutom kändes det lite grann.. Sammandragningarna i livmodern börjar bli lite jobbiga också och de blir ju värre när jag anstränger mig så det var en liten pärs. Men efter 2 km kom vi till en fantastisk utsiktsplats över viken, det ända som spolierade det var att vi insåg att resterande 2km var exakt samma väg vi kom :)

Resten av idag har ägnats åt sol och laterier. Hämtade upp Skorpan igen, hon var mycket piggare och skall enligt journalen både ätit, druckit och haft lite normal avföring. Den normala avföringen har vi inte sett av här hemma än, men förhoppningsvis har det hela vänt nu i alla fall. Hon är glad över att vara förenad med flocken igen :)

Ella har sköt sig exemplariskt under det dygnet vi varit borta, trots att hon inte är van vid campinglivet. Tidigare erfarenhet är ett dygn förra midsommarn.


Vackra Ella på utsiktsplatsen

 


Kommentarer
Postat av: Denise Magnusson

Äntligen! Det var verkligen på tiden gumms!

Vilken härlig utsikt! Skönt att du äntligen kunde få dig en lite längre promenad. Jag längtar tills lilla hallon-theodor kommer ut så vi kan promenera tillsammans.

2010-06-26 @ 22:26:54
URL: http://tibridge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0