Underbara göra-ingenting-helg!

I fredags åkte vi alla tre till Jönköping och våran göra-ingenting-helg. Vi började dock med att åka och lämna Ella hemma hos mor och far. Skorpan hade ju hämtats upp av sin morbror Kalle redan på torsdagskvällen. Vi var uppe i Jönköping strax innan 16 på eftermiddagen och chekade in på Scandic mitt i stan, väldigt centralt. Efter att ha kommit upp på rummet med alla saker och Theo ammat gick vi iväg för att äta middag. Hade bestämt att lyxa till det lite en av dagarna och äta på Twin City. Mycket god mat till lite häftiga priser.. Men var väldigt mysigt ställe och har en riktigt rolig historia bakom sig, titta gärna in på länken och kolla ;O)

Theodore somnade i vagnen på väg dit och sov sen de dryga 1,5 timmen vi satt där. Typ tre minuter innan vi skulle packa oss iväg vaknade han, illskrikandes... Typiskt, kunde han inte väntat sista klunken kaffe?? Tog honom på armen och så fort vi kom ut var han tyst.. Sen hem och lägga honom och vi tittade på Idolfinalen innan även vi somnade. 

På lördagen vaknade Theodore strax efter åtta, efter lite mat, lek och bus lade vi honom i vagnen och gick iväg till frukostmatsalen. Han halvsov när vi kom dit och sov medans vi åt i lugn och ro (mm hotellfrukost). Sen tog vi på oss massa kläder och tog oss ut i slasket då det var nollgradigt på gränsen till plus. Vi gick till tändsticksområdet där det skulle finnas mysiga hantverksbutiker etc, men nåt sånt hittade vi inte. Om vi nu var på rätt plats.. Tillbaks till hotellet sen där vi väntade in Anna (som sjöng på Theos dop). Hon pluggar i Jönköping så vi hade bokat in en fika med henne. Theodore vaknade inne på fiket och var hos Anna en stund. Lagom tills hon var tvungen att bege sig tillbaks hem för massa pluggande (tenta gånger 3 kommande dagarna hade hon) så tyckte Theodore att det var dax för mat. Vi gick till hotellet, ammade och begav oss sedan ut i vimlet igen.

Vi gick mot shoppingområdet, två gågator med massa butiker. Hittade lite roligt och passade på att äta middag också. En betydligt billigare kinarestaurang med buffé. Sen hem och lite tv-tittande och nattning av Theodore. Vi kommer nog aldrig erkänna hur tidigt vi släckte lampan denna kväll... ;O)

Söndagen började ungefär som lördagen. Theodore var dock vaken och pigg när vi skulle gå till frukosten så tog honom på armen och på sin fem månaders dag satt han för första gången i en riktigt barnstol. Han har ju säkert klarat av det ett tag men då vi har bumbon har han fått sitta i den hela tiden. Theodore tyckte det här med matsalen var väldigt spännande och satt och dinglade med benen :O)

Sen upp på rummet och packa ihop våra saker. Vi chekade ut och tog oss till köpcentret A6. Blev lite shopping... :O) Stannade även vid avfarten efter A6 när vi var på väg hem och var inne i lite affärer där med. Vi landade hos mor och far vid 17-tiden där även Jessica var med Skorpan. Blev bjudna på middag (billigaste på hela helgen ;O) ) och sen tog vi oss hem, lagom för att lägga Theo. Han verkade väldigt nöjd med att få sova i sin säng igen :O)

Han har den senaste veckan ätit oftare igen på natten.. Lite jobbigt. Nu är vi återigen på max fyra timmars sömn i sträck. Han vaknar rätt så tidigt också nu när han somnar så tidigt (19). Men han är ju trött då så får han inte somna då blir han bara grinig och gnällig. Och några timmar på kvällen "själv" är rätt så skönt det också. Får försöka lägga mig i tid själv också så jag orkar med nattens amningar och  uppgång.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0