Föräldragrupp och andra babysim

Idag började vi med att åka till bvc och föräldragruppsträff där. Det var två grupper som träffades och en man från ntf var där och pratade om trafiksäkerhet och barnstolar i bil och sånt. Mycket intressant, en hel del jag inte visste. Man kan även åka till ntf's kontor och till honom och så kollar han att ens stol är rätt monterad. Eller innan man köper en kan man ringa till honom och så ställer han lite frågor (vilken bil man har, hur många som ska få plats i bilen etc) och kan sen ge nåt förslag på stol som passar bäst för ens bil och situation. Vilken service!! 

Efter det plockade vi upp Jessica och åkte hem för lunch. Efter en hel del tjöt var det dags att åka till babysimmet. Jessica skulle vara min "handler" och det i kombination med att Theodore hade sovit lite idag gjorde att det gick hur bra som helst och han tyckte det var riktigt roligt. Och jag med :O) Vi tränade samma som sist, samt två nya "grepp" och första steget till att de sen ska kunna dyka. 

När jag körde in i Tjuvkil var det något som inte stämde... Det var så mörkt och konstigt.. Hmm... Hela Tjuvkil är nedsläkt! Husen var mörka och gatulamporna slockna. Grr... En knapp timme efter att vi kom hem kom strömmen tillbaks i alla fall och tur var väl det. Efter amning och saga för Theodore hände en liten olycka i blöjan... Himmel hur kan en liten bajsa så mycket?? :O) Blev till att bada två gånger i dag och pyjamasen till tvätten. Får se om den går att rädda.. :O) 

När det stöket var klart hade jag och Magnus slå-in-julklappar-kväll. Det är rätt så mysigt att göra det ihop under en kväll, men jag tyckte allt att det var jobbigt idag.. För många klappar helt enkelt. Får nog bli lite ändring på det nästa år, även om vi kanske kan slå in en del ihop någon vecka innan julafton. :O)Nästan alla årets julklappar. Ser du din? ;O)


Och flickorna tyckte allt vi var tråkiga ikvällKommentarer
Postat av: Ida och William

visst är det härligt :-)

2010-12-14 @ 23:18:11
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0