Bvc besök och mer skrik

Idag började dagen ett bvc besök, 5 månaders koll och vaccination igen :O( Dagens siffror: 7930 gram tung och 65,5cm lång. Magnus var med idag så han fick hålla skrutt vid vaccinationen. Det gick bra den här gången också. Blängde på stackars sköterskan på första och gnällde lite, blev väldans ledsen på andra men när kläderna var på igen och han lyssnat lite på speldosorna som finns där så var det bra igen. 

Efter lite tråkig matshopping åkte vi hem, Magnus gjorde en god fisksoppa som dessutom var superenkel att göra (inte bara för att han gjorde den och jag gjorde inget ;O) ). Ätit lite nu på kvällen också så jag är mätt och go :O) 

På förmiddagen och fram tills Magnus åkte till jobbet var Theodore en riktigt glad pojke. Vaknade tidigt och tjötade och var glad och sen fortsatte det. Men typ fem minuter efter att Magnus åkt började skrik Theodore.. Börjar bli lite trött på detta skrikande.. Ska inte klaga egentligen, men med våra mått mätt är detta mycket. Vi är lite bortskämda ;O) Men fick honom att somna och han hoppade i hoppgungan en bra stund under kvällen så har hunnit tvätta allt och börjat packa lite inför imorgon. Åker iväg på våran härliga göra-ingenting-helg i Jönköping.

Skorpan blev upphämtad runt 16,30 av sin kära morbror Kalle. Hon skall bo hos Jessica och Kalle under helgen. Hon blev så glad när han kom och sprang ut till hans bil utan att titta bakåt :O) Inga problem att lämna bort henne och jag vet att hon kommer få det bra. Ella lämnar vi av hos mamma och pappa imorgon när vi åker. 

På tal om min underbara syster Jessica så fick vi så trevliga nyheter idag. Hon har fått en tills vidare tjänst nu på jobbet. Hon har ju jobbat som timanställd sen i juni, men nu så blir hon klar så vi kommer få jobba ihop "på riktigt" också. Så roligt. Är så stolt över henne! Hon var ju tvungen att sköta sig när jag rekommenderat henne... ;O) 

Min supersmarta tekniska son sitter vid datorn och kollar upp några hörlurar :O)


Med lite hjälp från pappa fick han tag på den lysande roliga saken också :O)


Och så här mysigt var det i vår soffa igår innan vi åkte till Theodores mormor och morfar på kvällen
Hur många barn ser ni? :O)


Sötast är så klart fina TheodoreKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0