Vart tar tiden vägen?? :O)

Ja, hur kan dagarna gå så fort när man egentligen inte gör "något"? :O)

Onsdagen denna veckan vaknade jag med en hemsk huvudvärk så vilade och sov så mycket jag kunde under dagen. Magnus tog ut sin sista pappadag då vi skulle till familjen PRydh på Tjörn på kvällen då Anna fyllde år. Vi var där hela kvällen och det gick jättebra med Theodore. Han hade en lång vaken-stund där men med sin mormor i närheten är det lugnt ändå, när man själv tröttnar är det bara att skicka vidare ;O) Eller tvärtom, när man saknar honom får man kräva tillbaks honom ;O)

Torsdagen åkte jag och Theodore och snabb-fikade på djurkliniken i Kungälv. Har turen att några gamla jobbakompisar från två ställen i Göteborg jobbar där nu så det är nära och bra. Theodore sov som vanligt. 

Fredagen började med att lämna in bilen för service igen. Nackdelen med en flexifuel är att den ska dit var 1000mil så på knappt 1,5år nu var detta tredje servicen. Men men. Sen åkte vi till Maxi i Kungälv för att handla inför lördagens kalas för Magnus. Min ugn fungerar inte så efter Maxi åkte vi till mamma och pappa för att använda deras kök för kalas-baket. Blev kanelbullar, kärleksmums och två brownie-bärmouse tårtor, en med blåbärsmouse och en med smulgubbsmouse. Sen hem och städa ;O)

Lördagen började med sista förberedelserna inför kalaset klockan 15. 14 gäster skulle komma, nästan hela släkterna :O) Farmor var ute och tittade för första gången sen vi flyttat ut. Får väl höra på lördag vad domen blir :O) Kalaset gick bra, trevligt att båda familjerna kommer överens och har lite att prata om i alla fall. Blir ju lite snurrigt med många men funkar :O) Efter kalaset stannade Jessica kvar och tittade på två filmer och åt middag, mysig. Hon har varit gräsänka denna helgen så hon har varit social :O) 

Idag har vi haft liten greja dag. Magnus har kompletterat lite i staketet och jag har packat upp lite av det som stod i källaren. Theodore har badat igen också. Han får så gulligt rufs i håret när han badat, fluffigt och ruffsigt :O) Nu skall vi ha lite mys med pizza och film.

Så här farligt söt är Theodore i bilen, trafikfara :O)


Kommer jag någonsin kunna sluta titta på honom? Han är så söt :O)

Kanske är därför tiden försvinner, bara sitter och tittar på honom hela tiden :O)

Kommentarer
Postat av: Denise

Jag kan verkligen inte fatta att du är mamma, när ska min lilla hjärna förstå detta tro?

Theo är ju så skrämmande lik sin pappa! Men ändå super söt ;)

2010-08-09 @ 14:19:09
URL: http://tibridge.se
Postat av: Jag själv :O)

Denise: kanske när jag väl fattat det? ;O) Är så självklart men ändå så overkligt att det söta lilla livet är min lille pojk, en alldeles egen son. Knas :O)

2010-08-09 @ 15:56:18
URL: http://miniwe.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0