Dagens utflykt

Igår var vi hemma och gjorde ingenting. Jessica var här och titta på film. Härligt med en lugn dag och med det vädret så var det lika bra att stänga in sig :O)

Idag ringde jag BVC då det efter en veckas behandling av svampen inte blivit något bättre, utan värre. Snart vet jag inte hur jag ska klara av amningen om det fortsätter så här. Frågade hur snart man skall märka förbättring samt om det fanns något mer jag kunde göra för att lindra. Hon tyckte att jag borde märkt skillnad så nu ska jag smörja salvan på mig efter varje amning och då Theodore ser likadan ut i munnen skrev hon ut en oral lösning som jag skall pensla i hans mun fyra gånger per dag. Han tyckte inte om den kan jag säga.. :O) 

Då vi ändå gjorde oss i ordning för världen utanför för att åka till apoteket tog vi en sväng till Theodores mormors jobb för att visa upp honom bland de trevliga flickorna på kontoret. Han gjorde succé såklart ;O) 

När vi åkte hem tog vi vägen genom Kungälv och det blev en sväng upp till Skogskyrkogården för att hälsa på farfar. Har ju inte presenterat Theo för sin gammalfarfar. Brukar försöka åka och titta till graven en två veckor innan jag och farmor skall dit för att se att allt är ok. Känns nästan mer viktigt nu när även farfar ligger där och inte bara deras dotter som gick bort när hon var elva år gammal. Tror orsaken till det är att farfars bortgång är så ny. Det såg bra ut hur som, blir till att tvätta gravstenen lite när vi åker upp men annars var det fint. 

Nu vaknade liten igen, varit en kinkig kväll och så fort jag lägger ner honom vaknar han. Trodde jag hade lyckats men tydligen inte så det blir inga bilder idag (natt) :O)

Kommentarer
Postat av: ida

ja vissa dagar så orkar man med allt och andra dagar vill man bara sitta i soffan ;-)

2010-08-20 @ 11:54:53
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0