Öppna förskolan

Idag började vi med att åka till Jörlanda och pastorexpeditionen för att lämna tillbaks nyckeln till Håltas församlingshem. Theodore sov gott i bilen när jag var inne och lämnade den. 

Sen åkte vi och handlade lite mat. Kylskåpet började bli tomt, eller ja inte tomt kanske då det finns både smörgåstårta, tårta och minicupcake's överallt :O)

Sen tog vi en sväng in till bvc där det var öppen förskola idag. Theodore har ju börjat bli intresserad av små barn och allt som händer runt omkring så tänkte att han kanske skulle tycka det var kul, vilket han gjorde. Vi satte oss på golvet och han tittade intresserat på alla barn som lekte och lät. Han tyckte det var roligt när det blev en liten sång stund och kanske kände han igen några av dem som vi även sjunger hemma, märkte dock ingen direkt skillnad på honom beroende på om det var en sång vi sjungit eller en som vi inte sjungit. Efter cirka 30 minuter började han bli gäspig och ville ha nappen så då bestämde jag att det var dax att åka hem. Han orkar ju såklart inte så långa stunder när det är så mycket nytt. På fredagar har de babycafé då det bara är bebisar där, lite lugnare då kanske. Ska till bvc för koll igen och vaccination (om de nu vill ge honom nåt om han fortfarande är lika snuvig) så tänkte stanna en stund efter det och låta honom titta på lite mer barn :O)

På tal om snuvan så tycker jag nog nästa den är värre idag.. :O( Vaknade så bra, men har sen vi gått upp varit väldigt tät och lite besvärad och gnällig över detta. 

På onsdag hade vi tänkt gå och träna lite, Sportlife i Rollsbo har en gruppträning som heter Mamma med Barn, blev tipsad om den av Ida. Ingen av oss har varit där innan så vet inte vad den handlar om, men verkar ju som att det dels är lite lugnare eftersom de flesta då börjar efter en graviditet och förlossning och sen smidigt att få ha med sig liten :O) Och så får Theodore titta på lite barn igen ;O)

Så här trött blir man av öppna förskolan, söte pojken <3


Och så här mysigt har vi det varje morgon :O)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Åhhh vilken bra start på dagen att få mysa sådär. ^^

2010-10-06 @ 08:35:53
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0