Bvc besök och mamma fika :O)

Vi började dagen med besök på familjecentralen och ny vikt och längd på lilleprinsen. Och stor har han blivit :O) 7545gram och 64cm lång. Magnus mätte honom i söndags och fick det också till 64 :O) Han var som vanligt en liten solstråle där och charmade vår sköterska. Märktes skillnad på honom att han blir mer och mer med nu och reflekterar över saker som händer. När han satt i mitt knä efter väg och mät så satt han och titta runt noggrant på allt och när sköterskan knappade på datorn ibland tittade han dit och undrade vad hon gjorde. Min stora pojke.. Och snart går han och sen börjar han skolan och konfirmerar sig och sen flyttar han... ;O)

Efter bvc åkte vi hem för att vara med hundarna en timme drygt och äta lunch. Sen åkte vi till Annika och träffade alla utom en av mammorna som var i samma föräldragrupp som vi på mvc. Kul att träffa alla och se de andra små miraklerna.  Och prata igenom lite hur våra erfarenheter från förlossningarna och de olika sjukhusen och allt sånt som vi pratade om på kursen. Är en väldigt trevlig grupp och ser fram emot nästa träff vi bokade in, då hemma hos Linda. 

Barnen var för söta, pratade och tjoade till varandra och tittade med stora ögon. Och började någon av dem gnälla lite följde minst en efter :O) Theodore är cirka en månad äldre än de andra, men han kändes ändå inte så mycket större än dem. Även de andra mammorna tyckte Theo var väldigt lik Magnus, även om Leliah sa att hon såg mig honom också :O) Lite mammas pojk också :O)

Dessvärre var batteriet i min kamera slut så får bli bilder på nästa träff och då hoppas vi att även Anna kan komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0