Fin kalaspojke

Idag startade vi tidigt, tidigare än planerat. Amningarna styr det mesta. Skulle vara på kalas klockan 11 i Alingsås så tänkte att vi då skulle gå upp 8,15 för att hinna med både amning och hundar, frukost och dusch. Theodore vaknade klockan 5,45 och somnade inte om förrän 8,05, inte läge att somna om direkt.. :O)
Det var kalas för Theodores farbror som fyller år exakt en månad efter sin brorson. Det är lite mer stök och liv på deras kalas då det är lite mer barn på dem. Theodore's kusin Hugo har tre kusiner på sin mammas sida :O) Kommer bli ännu värre om ett år då det kommer vara tre små pojkar (skiljer inte ens  två år mellan Theo och äldsta pojkkusinen på andra sidan) som far runt :O) Theodore var finklädd i jeans, skjorta och slips <3

Sen for vi hem för att möta upp pappa, Kalle och Jessica för att få hjälp att gräva för bredbandet. Tur att Kalle kan sånt :O) Det blev väldans bra så klart och imorgon kommer de tillbaks då pappa kom fram till att det kan behövas grävas upp lite i diket utanför huset. Under tiden de grävde plockade jag blåbär. Vi har MASSOR i trädgården.. Kommer inte ens använda en liten bråkdel.. Synd. Under tiden låg Theodore i vagnen och sov och Jessica höll oss sällskap. Ella "hjälpte" gärna till att plocka (äta) blåbär. Hon tar så fint att busken inte går sönder. Både hon och Skorpan går och äter lite då och då :O)

Nu skall vi göra oss i ordning för att åka efter pappa hem till dem och ha lite lördagsmys :O)
Så här fin var Theodore idag


Så här tyckte han att man lämpligen har mössan på väg hem


Så här glad är man när man kommer hem


Ella med sin fotboll idag när hon tog pause från blåbärsplockandet :O)

Kommentarer
Postat av: ida

åh vilka söta kläder! :D

2010-08-23 @ 00:41:25
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0