Familjehelg :O)

Igår fredag planerade jag och Theodore att åka till hans gammelmormor och gammelmorfar. När vi gjorde oss i ordning hörde hans moster Jessica av sig och undrade om hon fick komma ut till oss. Klart hon fick, men då fick hon snällt åka med :O) Så vi väntade in henne och åkte sedan ut. Där blev det lite promenad, fika och massa tjöt :O)

Sedan åkte vi hem och åt middag när Magnus kom hem. Efter det var det ut i bilen igen för att åka ut till Theodore's mormor och morfar för en fika samt hämta en bordsantenn. Blev några timmar där som vanligt :O) Hade inte Theo mycket igår på dagen/kvällen, knappt att jag fick låna honom för amningarna ;O)

Idag lördag var det besök hon Theo's gammelfarmor som vanligt. Sedan hem och äta middag och sen in till Kungälv igen där vi inhandlade lite godis och hyrde filmer. Thomas (Theodore's morbror) var ensam hemma ikväll så vi åkte dit med vårat mys :O) Såg på Sherlock Holmes där. Nu skall vi se om Theodore vill sova, han brukar vara mycket vaken fram till 23 24 tiden, annars blir det en av de andra filmerna vi hyrde.
Imorgon blir det en tur till Alingsås och hälsa på hans farmor och farfar. Mycket bilåkande denna helgen med andra ord. Tur att han sover mest i bilen och alltid är sååå söt :O)

Så här ser jag honom från min plats i baksätet :O)


Gömd under mössan men nöjd ändå :O)


Amningen är fortsatt kämpig, gör ondare och ondare. Nu även mellan amningarna.. Får ringa BVC på måndag och fråga hur snart behandlingen bör verka och vad jag skall hitta på annars.. Vill verkligen amma och vill helst tycka det är så fantastiskt mysigt och underbart... Lite frustrerande..

Kommentarer
Postat av: ida

Oj vad häftigt! Tvillingarna följer varandra ;-) Nej ingen mjölkstockning vad jag vet, borde göra ondare i tuttarna i sånt fall..

2010-08-15 @ 23:17:31
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0