Ensam natt och akutbesök på jobbet

I fredags åkte jag och Theodore till mamma och pappa då vi var övergivna av Magnus som hade kick-off på jobbet. Även Jessica var ensam och övergiven då Kalle jobbade. Det blev räkor och massa annat gott. De passade på att bjuda på det då ingen av deras svärsöner äter räkor :O)
Det blev en helkväll och vi åkte inte hem förrän efter 12. Som "tur" är är Theodore fortfarande så täppt i näsan att han sover halvsittandes i vår säng, så jag slapp sova själv :O) Eller ja Ella ligger ju alltid i sängen och Skorpan ofta, så helt själv är väl synd att hävda ;O)
Theodore vaknade vid 6tiden och tyckte inte alls det var läge att somna om efter amningen. Men så upptäckte han att tvn var på och satt nöjt och tjötande och tittade på den. Jag somnade om och nästa gång jag vaknade sov Theodore och filmen var slut :O)

Lördag innebar såklart en fikasväng till Theo's gammelfarmor. Han var på gott humör som vanligt och flörta med alla sina favoriter :O) Sen åkte vi hem och väntade på Magnus. Kvällen började lugn, inte mycket att nämna. Vi satt i sängen efter att ha ammat liten och försökte komma på om vi skulle göra något, se på film eller se på film. Då ringer Jessica..
Två av hennes kaninungar i kullen som vi tagit Vira från hade helt plötsligt dött inom radien av 20 minuter. Jag slänger  mig in i bilen  och åker in. Unge tre är dämpad men ser/känner inget på honom. Mamma Elvira är som vanligt. Vi bestämmer oss för att åka in till jobbet. Väl där kollar underbara Ylva på dem men kan inte heller se något tydligt. Vi ringer en av exo veterinärerna som jobbat under dagen. Under tiden vi är där hämtar ungen sig lite och äter till och med lite hö som var i lådan. Vi bestämmer oss för att skicka iväg de döda på obduktion, Jessica har ju fler kaniner hemma och när det händer så plötsligt vill man ju gärna ha en förklaring! Hoppas inte att det var något virus, men då borde ju de alla vara dåliga. Förhoppningsvis är det någon medfödd missbildning, men vad är oddsen att de båda dör så nära varandra i tid? Frågorna är många, förhoppningsvis får vi svar på obduktionen.
Liten blev jätteledsen några gånger under lördagkvälle, gick knappt att trösta honom. Kände inte igen ljudet alls. Funderar på om han kanske hade ont någonstans, jag hade under kvällen börjat få ont i örat så.. Likaså vaknade han tidigt på morgonen jätteledsen några gånger.

Idag tog vi sovmorgon och bestämde oss att gå upp först efter amningen vid elva tiden. Theodore hade som vanligt somnat till efter maten så tänkte passa på att själv äta. Men inte tyckte Theodore :O) Men satte på filmen i dvd'n och han började nöjt titta på den under hela tiden vi satt och åt, skönt att det funkar ;O) Han pratar och ler och är så glad när han tittar på tv <3
Sen åkte vi till Kärna och skytteklubbens öppet hus. Sköt varsin omgång med luftgevär på 20 skott. Gick riktigt bra och var roligt. Kanske ska börja med sånt när hundkursen är slut då det är på torsdagskvällar :O)
Vi var även och handlade mat och köpte tre filmer till Theodore :O) Kanske får ut ännu lite mer av enkelt tecknad film, om inte annat så kommer han ju titta mer på dem senare.
Under eftermiddagen har vi städat lite och  så, har blivit tradition på söndagar :O)

Nu dax för en film och sen sova. Har en hektisk vecka framför oss, men bara massa roligt :O)

Theo och Skorpan myste i sängen i fredagsförmiddag


Och så här söt var han imorse när han tittade på tv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0