Systermys

Igår hade jag och Theodore en lugn dag, satt en hel del på balkongen i det fina vädret. Han var fortsatt lite ledsen och grinig igår, skyller på måndagens mardröm för han blev lugn om han fick ligga i famnen men vaknade snart efter att jag lagt ner honom och var ledsen. Kommer ju en och annan tår nu så det är ju så mycket mer synd om honom ;O)

Idag har det varit en mer nöjd Theo. Han har sovit större delen av dagen, i sin säng, vagnen eller moster Jessicas knä :O) Ja som sagt så kom Jessica och höll oss sällskap. Vi började med en promenad med hundar och vagn.  Efter det var det dags för lunch och sen satte vi på en film. Blev inte så mycket tittat på den, vi satt mest och tjöta :O)

Nu på kvällen har jag gjort cupcakes för första gången. Då Theodore var på gott humör kunde jag ta en lugn och hyfsat lång dusch också, gott :O)

Joey har kommit på en ny sak på balkongen. Om markisen är utrullad kan man hoppa upp på den och där är det gott att ligga. Tova ville gärna följa hans exempel men kom inte på hur hon skulle ta sig från gallret till markisen :O) De är för söta :O)

Theodore och mamma balkongmys


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0