Blåst lite idag..

Så här såg det ut i trädgården idag när vi gick upp..

Halva våran stora tall hade gått av och lagt sig upp över berget över vårt nya staket.. Ser dock ut som att det gårr hyfsat vägen, får se när vi får hjälp att såga ner det hela om staketet under är ok. Och tur att det lade sig åt det hållet, andra hållet hade varit rakt över våra bilar...

Ikväll har Theodore varit en riktig gnällspik, först vägra ligga själv sen nästa steg inte ok att mamma är stilla utan får gå runt i huset. Sen ok att ligga i sängen och titta på mobilen om mamma ser till att den är igång hela tiden, att nappen hålls på plats och lite dutt i rumpan. Konstigt nog går timmarna ganska fort ändå när han är på det humöret trots att man inte gör någonting och tycker det är tråkigt. Men alltid underbart att vara nära liten :O)
Hade tänkt både dammsuga och baka då jag får besök av Sandra och lilla Ella imorgon men det gick åt skogen, eller kanske mer som tallen.. Får se hur tidigt vi kommer upp imorgon om vi hinner göra nåt av det innan de kommer, för nu tror jag äntligen Theo har somnat och då ska jag nog försöka göra det också :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0