Lugna dagar, eller nåt :O)

Igår gjorde vi allt som vi brukar på torsdagar men tog det lugnt, typ ;O)

Först var det babymassage, näst sista gången. Tråkigt, de andra är så trevliga, är mysigt att sitta och mysa med Theodore till fin musik och Theo tycker ju det är så roligt. Nu har vi gått igenom alla delar, den sista idag var ryggen. Nästa gång blir det repetition av allt bara. Det var bara Theodore och en till som orkade med hela passet, det är ju så klart jätte jobbigt för dem och kanske lite konstigt. Förra gången var de alla lugna och fina hela passet, dagsformen är olika :O)

Sen åkte Theodore och jag och köpta present till underbara Jessica som snart fyller 20 år. Knas vad stor hon blivit :O) Sen vidare till mamma och pappa. Där tog vi det lugnt, Theo sov, i väntan på att de skulle komma hem. Sen åkte jag och pappa ner till klubben som vanligt. Mysigt mysigt med en riktigt liten grupp denna gången :O)

Theodore hade inte bajsat på åtta dagar, men under tiden med sin mormor igår passade han på, rejält ;O) Duktig pojke :O)

Idag började vi med att åka till vårdcentralen igen med Theodore. Han är ju fortsatt lika snuvig och hostan är likadan. Han som tittade på Theodore idag konstaterade ungefär det som hon vi träffade för två veckor sedan. Långvarigt virus som inte smittar och det är ingen fara att vaccinera honom på måndag. Så då blir förhoppningsvis bvc nöjda också. Det är lite frustrerande att bara vänta ut det här och stundom tycker han det är väldigt jobbigt. Men för det mesta är han precis lika charmig och härlig som vanligt :O) 

Sen under eftermiddagen har jag pysslat lite i Theo's rum. Vi var och köpte en bokhylla i tisdags i serien som hans spjälsäng och skötbord är i. Fick ju så mycket fint på dopet att vi helt plötsligt behövde mer förvaring :O) Tog upp fåtöljen jag tänkt ha där inne också. Blir jättebra sen när han ska börja sova därinne. Kan man sitta och läsa med honom innan han ska sova.

Nu ikväll tänker vi ha fredagsmys framför tv'n. Första helgen sen vi flyttade hit som vi har tv, woho ;O)

När Magnus hade hand om Theo i onsdags när jag låg inne på Sahlgrenska verkar det som om han har lyckats slarva bort Theodore's snutte elefant :O) Tur att han fick en av min morbror och kusiner när han döptes, fast en kanin istället :O) Och han gillar den!

Kommentarer
Postat av: Helena

Charmtroll ! :)

2010-10-15 @ 20:38:09
Postat av: Ida och William

mysigt!

2010-10-15 @ 21:11:18
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0