Fredag - baka handla baka kalas baka

Efter amningen klockan sju kunde jag inte somna om utan gick upp och städade i köket efter nattens skapelser. Grejade med lite allt möjligt smått till dopet, började packa ner saker som skulle med och skrev listor. Sen hade Magnus och Theo också vaknat och efter lite frukost åkte vi in till Kungälv. Började med att köpa hårspännen  till farmor och snabbt kolla igenom lite klädaffärer då jag under natten ångrat klänningvalet... Hittade inget i de affärerna där så åkte vidare till farmor för att lämna spännena. Hann in i några affärer där och hittade en mycket bättre klänning. Vidare till tygaffären för mer organzaband, sen till mataffären för att handla det sista till dopbaket och dopet. Sen till en annan mataffär för det som inte fanns i första och sen hämta smörgåstårtorna vi beställt. Allt detta var vi klara med innan klockan 12 :O)

Sen hem och göra minicupcakesen, två sorter och 50 stycken av varje. Gjorde även göra den sista fyllningen till tårtorna. Resterande 27 servetter veks också. Vi hade turen att pappa kom förbi härhemma så han fick med sig alla smörgåstårtor. Kylen vår är lite liten för att rymma fyra stora smörgåstårtor, tre vanliga tårtor och helst cupcake'sen. Sen hade vi ju lite mat och sånt också.. :O) 

Klockan 18 åkte vi hemifrån för att bege oss ut till Tjörn på ett kalas. Nån mil eller så hemifrån körde vi på ett rådjur. Den stendog och vi klarade oss bra. Theodore sov sig igenom hela händelsen och hundarna la sig ner snart och sov vidare de också. Bugsy (min bil) klarade sig rätt så ok också. Lite smärre skador men får väl lämna in den för eventuellt kan ackylaren vara lite böjd och dumt om den står och läker eller nåt. Fick sitta i kö till polisen sisådär 20 minuter innan det var helt avklarat också. Lite sena blev vi till kalaset. Alltid lika trevligt ute i Bleket :O)

Åkte därifrån vid 22-tiden för att väl hemma göra tårtorna. Bara dekoreringen kvar tills lördagen. Även denna dag kom vi i säng strax efter ett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0