Födelsedagshelg

I fredags kväll fyllde min mamma år så vi lurade iväg henne lite. Möttes upp allihop utanför jobbet 18,30 då Jessica jobbade och åkte sedan upp till Alingsås för att kolla in året Lights in Alingsås. Varje höst har de olika ljusarrangemang i staden så man går en promenad på lite drygt en timme och tittar. Jag tyckte det var bättre förra året då jag och Magnus var där. Men mysigt att gå hela familjen (jag, Magnus, Theodore, Ella, Skorpan, Mamma, Pappa, Thomas, Jessica och Kalle). Klarade oss rätt så bra från regn, kom lite grann mot slutet. Sen gick vi till en kinarestaurang och åt, gott. Vi åkte från Alingsås typ 22,15 och då hade Theodore sovit hela tiden i sin vagn. Åt innan vi åkte hemifrån strax innan 18 och sen när vi kom hem närmare halv tolv på natten, duktig pojke :O)

Lördag var det bara vår egna lilla familj på fem som åkte till farmor. Theodore var rätt så vaken men lite grinig men bjöd sin gammelfarmor på lite flört innan vi åkte i alla fall :O)
När vi kom hem hade  vi strömavbrott men det varade som tur var inte så länge. Hoppas inte hela vintern kommer vara så här, för det har varit en hel del redan nu.
På eftermiddagen kom Theodore's farmor och farfar på besök och hade med sig gott fika. Han var vaken en liten stund i början men sen somnade han :O)

går söndag bakade jag på förmiddagen. Det var inte roligt, bara krånglade allt hela tiden :O( Klockan 17 var det kalas inne hos Jessica då hon idag fyller 20år. Hade gjort jordgubbscupcake och en Betty Boop tårta. Hon fick ett armband från Rock by Sweden som bara är så mycket Jessica, såg det redan i våras och tänkte "det skall Jessica få när hon fyller 20". Finns massa fint i Laila Bagge Wahlgrens kollektion.

Det svarta armbandet fick hon och det glittrar massor tack vare alla Swarovskikristaller som är på, syns tyvärr inte.


Och så här finklädd var Theodore på kalaset

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0