En liten uppdatering

Nu har jag varit dålig på det här igen. Har dels haft en liten pojk som varit lite olycklig och dels så mycket att tänka på själv att jag mest hamnar i ett  error läge :O) Men nu en liten uppdatering.

I torsdags var det först babymassage som vanligt. Gick bra, Theodore tittade för första gången mer på mig än på de andra bebisarna :O) Man skall egentligen ha ögonkontakt hela tiden men  de andra gångerna har han mest tittat på de andra :O) Efter det åkte vi till bilia för att få skadorna på bilen bedömda.. 15-20 000:- härligt  eller inte. Självrisken är ju hög också så resten av detta året blir ju kul. Eller not. Inga julklappar här inte ;O)
Sen åkte vi vidare hem till mina föräldrar. Vek och la inte lite tvätt medan jag väntade på dem och fick sen middag innan det var dax för hundklubben. Allt gick bra både på klubben och hemma hos mamma med Theodore. Magnus jobbar dag denna veckan och passade på att sova lite extra.

Fredagen var det dags för bvc. Egentligen tre månaders vaccinationen men då han fortfarande är snuvig ville hon inte det. Vikt och längd blev kollat, 6660gram och 61cm lång. Han var som vanligt glad och flörtade med sköterskan :O) På fredagar mellan 10-12 är det babycafé på bvc så stannade lite på det. En kvinna från Ytterby bibliotek kom och pratade lite om språkutveckling och högläsning samt gav tips på böcker och lämna information om biblioteken i Kungälv. En av mammorna från babymassagegruppen kom så vi pratade lite och jag och Theodore hann även göra ett hand- och fotavtryck i trolldeg som de sen gjuter från. Nästa gång vi är där får vi putsa till det lite och måla :O)
När vi senare var och handlade mat träffade vi mamman som hade barnkalaset i Hålta församlingshem i lördags. Vi pratade lite och vem vet vi kanske kommer  krocka på någon öppna förskola häromkring. Annars finns det risk att hennes dotter och Theo kommer hamna i samma dagisgrupp om de båda får plats här ute :O)

Igår var det besök hos gammelfarmor som vanligt. Theodore fortsatte sin lilla griniga trend för en gång skull. Efter det åkte vi och köpte ett babygym till Theodore för de pengar han fått av sin gammelmormor och gammelmorfar i doppresent :O) Sen en sen lunch hos mamma och pappa. Magnus skulle hjälpa dem snabbt med bredbandet nu när de bytt leverantör men det hade fungerat automatiskt :O)
På kvällen kommer vi på att Theodore kanske inte tycker om nya nappen som vi började  med i onsdagskväll. Magnus kokar några nya av den sorten vi hade innan och Theodore lugnar sig och somnar. Idag har han varit som vanligt igen :O)

Idag har vi en riktig slappardag. Magnus spelar något spel (måste öva inför dream hack ;O) ) på datorn och jag gör snurrar bara på nätet med Theodore i knät och hundarna bredvid :O)

Ska försöka göra ett bildinlägg senare idag eller kanske imorgon. Har inte  kameran i närheten just nu :O)

Kommentarer
Postat av: Denise

Förlåt om jag inte hänger med men vad har hänt med bilen?

2010-10-11 @ 01:17:54
URL: http://tibridge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0