Dagen blev inte som tänkt, men bra ändå

Ja dagen började inte som tänkt och fortsatte så egentligen. Magnus kommer in i sovrummet och undrar om jag sett hur det ser ut ute, nope men där var det massa snö! Tycker inte om denna tiden, kallt och allt är blött och blåsigt. Men Ella älskar snö! Det första vi gjorde var att visa Ella hur det såg ut på balkongen, hon försökte krafsa upp dörren så vi släppte ut henne där och som hon for runt. Sen ut i trädgården där hon for runt :O)



Efter frukost åkte vi in till Kungälv för att kolla lite mer på bil. Kanske blir en passat istället. Vet inte om den direkt löser alla våra utrymmesproblem men en del i alla fall.

Sen på eftermiddagen blev mina planer tyvärr inställda så passade på att greja lite, sortera papper och sånt som man inte gör annars :O) 

Sen nu på kvällen har Theodore varit ledsen igen. Jobbiga kvällar när han är så här, dels för att han är ledsen av någon anledning men också för att det är jobbigt att inte kunna lägga ner honom eller nåt. Han dreglar en hel del och  tuggar  på det mesta, kanske är en tand långt där inne som bråkar... 

Så här sött var Ella igår när hennes favoritfilm stoppades in i dvdn, Som hund och katt :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0