Skorpan fortfarande dålig

Ja det har varit en jobbig natt för oss alla. Vi hann inte mer än gå och lägga oss igår när hon behövde ut första gången. Och sen fortsatte det minst en gång i timmen fram till ett två tiden, efter det lite mer sällan. Jag jobbade 13-17 idag så Magnus som började klockan sju fick ta mina öronproppar och lägga sig i soffan för att få lite sömn i alla fall. Så nu kör vi en kur Pro-Kolin och w/d istället. Det är bara coliten kvar och inga kräkningar så hoppas att detta skall hjälpa. Under dagen nu har det varit betydligt lugnare så håll tummarna.

Nu på kvällen har vi kört ut ett billass med kartonger samt satt upp lagerhyllan i källaren ute i huset. Skönt att kunna flytta lite successivt även om jag nu försöker blunda för det faktumet att det går jättebra att leva med en bråkdel av sakerna.. Märker ju inte ens att skåpen är mer än halvtomma... :O) Onsdag blir det att flytta ut en del av möblerna för att sen ta det sista på lördag.

Imorgon kommer förhoppningsvis sista lasset med grus till parkeringen också. Skönt att få det klart även om jag hellre sett att det va staketgubbarna som var lite snabba och effektiva istället. Vi har ju inte så mycket annat val än att flytta ut nu även om staketet inte finns än. Kan ju inte vänta så länge till då Hallon kan komma när som helst egentligen.. Får koppelrasta Ella tills det är uppe men blir ju inte så kul för vare sig henne eller mig..


Imorgon är det även besök hos MVC-läkaren, för att se om lille Hallon-Theodore fortfarande ligger (sitter) i säte, vilket jag tror att han gör. Det skall då göras en bedömning om det går att göra ett vändningsförsök eller inte. Får se vad de säger imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0