Lilla flytten

Ja idag gjorde vi lilla flytten, men det märks. Alla möbler utom vardagsrumsmöblerna, sängen och garderoberna är utkörda till huset liksom nästan (känns det som) alla "saker". Men vi lär väl upptäcka att det är massor kvar på lördag när vi skall flytta resten.... :O)

Har även packat en liten bb-väska nu som ska med imorgon till Varberg. Vi slängde även in babyskyddet, allt för att "förebygga" att han tittar ut imorgon. Tar vi inte med något lär han garanterat tycka att 1 juli är en bra födelsedag och tar vi med allt kommer han stanna inne länge till ;O) Finns ju en liten chans att man behöver avsluta graviditeten vid vändningsförsök. Barnet kan bli stressat/dåligt av medicinen eller själva vändningen och det finns en liten del som man lyckas trixa till navelsträngen på så att bebis måste ut. Knas, tänk om man är mamma imorgon eftermiddag... :O) Men som sagt, det är en liten liten chans/risk :O)

Mamma och pappa tog med mina små barn också när vi åkte från huset idag, de kan ju inte sitta här hemma hela dagen imorgon när vi är på sjukhuset. Skorpan älskar att vara där, dels för att hennes Offa är den bästa i världen men även för att ägarinnan av plats två är där: moster Jessica. Nu kommer hon även få följa med henne till jobbet imorgon så kommer njuta av ensam-hund-livet massor detta dygn. Ella klagar inte heller, hon är bra nöjd med att sova på Offas kudde istället för min. Jag däremot.... ;O) Saknar henne massor :O)


Ella o magen :O)


Kommentarer
Postat av: Denise

Men gudars va ni grejar. Jag hoppas då rakt inte du blir mamma imån! Jag måste ju komma ner och vara med!!

Söta Ella ligger inte på mage utan på ett par ENORMA bröst, ha ha hängtuttar kommer snart :P

2010-07-01 @ 02:01:06
URL: http://tibridge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0