IKEA och födelsedagsfirande

Idag startade vi dagen med att åka till IKEA. Deras rea började idag och vi har lite saker vi tittat på där till nya huset så vi korsade fingrarna och åkte. Började besöket med att äta frukost där. Var helt ok, frukostbrödet och pannkakorna var goast :) Inget av det vi tittat på tidigare var på rean så vi köpte bara en lagerhylla till som skall stå i källaren och en hundbädd, inget av det var på rean. Köpte även ett pressentkort till Magnus mamma som idag fyller 62 år. De håller på och renoverar köket på hennes familjehem, en gård nere i Småland som de är i till och från. Vi var där förra sommaren och det är hur fint som helst! Vi planerar att i alla fall åka ner en helg sen efter att Hallon-Theodore kommit ut och vi landat lite i det. Vi hade egentligen tänkt köpa något nytt och fint till köket där nere, men svårt att veta vad hon kan vilja ha och dessutom vet vi ju inte riktigt hur det kommer att se ut där nere än. :)

Sen hem en sväng då jag passade på att vila lite med Ella i sängen. Hon löper nu igen och är alltid extra trött då vilket passar mig bra just nu :)

Sen upp till Alingsås för kalas. Hugo med sina föräldrar var redan där. Han börjar bli så stor nu, nio månader. Hallon-Theodore kommer se så liten ut bredvid honom då vi nu tycker att Hugo är pyttebebis fortfarande. Han hälsade på båda hundarna idag med och de sköte sig alla bra. :) Ella var lugn och duktig, Skorpan lite gnällig. Hon vädrade något gott som hon helst ville följa...

Denna veckan som kommer är hyfsat uppbokad som vanligt; MVC läkarbesök, bio (Eclips) och flytt :)



En bild på Ella förra sommaren när vi var nere på gården som gränsar till en fin sjö där vi var ute o rodde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0