Varje dag är det något..

Torsdagen hade vi också lugn dag på. Jessica kom på besök på kvällen och titta på film med oss. På tal om film så hade min underbara stackars sambo jagat runt i fyra affärer för att hitta den sista Harry Potter filmen bara för att jag kommit på att jag inte hade den. Så det var den vi såg när Jessica kom. Och dagen innan på onsdagen kom han hem med blommor till mig. Bara för att han är så underbar :O)

Fredagen var inte lugn. Jag och Theodore planerade vår första lite större utflykt ihop. Det var marknad i Kungälv som vi var inne och gick på. I regn. Första turen utom trädgården med vagnen också. Allt gick bra, han sov.. :O) Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att mata deras katter, smådjur och vattna växthuset då de är iväg på semester. Under tiden vi var där satt Theodore i bilen, och sov :O)
Sen fastnade Tova med en klo i Huberts bur när hon skulle hoppa ner från den vilket resulterade i ett klokapselbrott = blod och en sur Tova. Vi väntade dock besök, äntligen skulle Theodores kusin, farbror och faster komma och träffa honom. De kom strax efter 18 för att fika lite. Kul att träffa dem, vi gör inte det så ofta. Hugo växer så det knakar, snart tio månader gammal. Ska Theo verkligen vara så stor så snart?? Min lilla kille.. :O)
De åkte strax efter 20 och då for vi in till jobbet. Jessica jobbade kväll så jag hade kollat vem det var som gick på natten 20,30 och hon väntade även kvar för att kunna erbjuda en hand om det behövdes. Väl där blev Tova  sederad, blev av med sin trasiga klo och fick ett tassbandage. Nu går hon här hemma med krage och är rätt så tillfreds trots allt. Ska ta av bandaget imorgon förmiddag, får se om hon då verkar få ont och behöver smärtis eller ej. 

Idag var det som vanligt farmor besök även om det bara var vi och Jessica/Kalle. Theodore som så farmor har  fortfarande inte sett honom vaken.. :O) Sen handlade vi mat till oss och  syrsor till ödlan hemma hos mamma. Även idag skulle jag dit och mata/vattna alla. Imorgon och måndag är det Jessicas tur. Då kanske mammas katter vågar sig in. De springer så fort jag kommer nu för tiden då de inte tycker om Ella. Såg två av dem idag men inte vågade de komma. Enkelt att sköta dem när mamma är borta.. :O) 

Amningen går bättre och bättre. Dagtid får jag väcka honom men på natten vaknar han själv med 1,5-3 timmars mellanrum. Det går mycket smidigare innan han tar ordentligt, skönt för oss båda då det är väldigt frustrerande när det inte "funkar". Aptit har han som en tok nu, äter länge och ofta på båda brösten. Snart vågar vi oss nog iväg lite längre sträckor. Som det har varit nu har jag inte velat ens tänka på att åka iväg långt/länge då det inte hade varit roligt att sitta och bråka hos någon annan i runt en halvtimme innan han ens börjar äta.. Men snart så :O)

Kommentarer
Postat av: Denise

Ödla? Vad är det för ödla hon har skaffat?

Skönt att amningen går bättre, vi längtar tills ni kan komma upp och hälsa på!!

2010-07-31 @ 23:32:32
URL: http://tibridge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0