Varit hemma en vecka från bb

Idag är det en vecka sedan vi kom hem med lille Theodore från bb. Kan fortfarande inte släppa hur självklart det känns med honom, som om han alltid varit här. Och att man kan älska en sån liten så mycket så snabbt.. <3
Idag kom Anna, Gordon och Lucas och hälsade på. Även mor, far och lillebror kom. Vi hade en liten incident med tvättmaskinen igår kväll igen så pappa fick komma med betongborr. Går inte att vara utan tvättmaskin när man har liten som sölar mest hela tiden :O) Det var väldigt trevligt, fick en fin blomma i inflyttningspresent som skall få stå på balkongen så snart vi är klara med den. Jag fick en söt sångbok med de "moderna" sångerna som sjungs för barn idag :O) Theodore fick söta kläder och en babybadlakan. Favoriten blev lätt bodyn som det står "This side up" på framsidan och "Turn around" på baksidan. Klockrent :O)
Sen hade vi lite egen tid vår lilla familj. Magnus hängde på balkongräcket och jag satt och grejade med sovrumsgardinen. Dock satt jag ute på balkongen så idag har vi träffats en del ;O) Fick även hjälpa till lite med balkongjobbet. Börjar bli lite svårarbetat nu när nätet skall upp på sidorna. Kanske blir som så att vi får åka och låna en byggställning.... :O)
Sen var det dax för tvångskalas för Kalle. Han är så anti att fira sin födelsedag. Men sånt funkar inte i vår familj :O) Trevligt var det. Första gången vi varit hos dem på officiellt besök sen de flyttade in i lägenheten.
Jessica hade fått hem hittekaninen från jobbet också. Förra måndagen (Theos födelsedag <3) kom det in en mycket arg hittekanin till jobbet som någon hittat på en spårvagn i stan (!!!). Inget fel hittades på den och på onsdag morgon låg det fyra små bebisar i buren, inte konstigt att hon hade temperament när hon kom in. Jessica tog sig på att ta hand om henne och bebisarna som sen skall få nya hem när de blivit tillräckligt gamla. Honan är en jättefin svart/vit lejonhuvad hermelin, mycket social och trevlig. Ungarna är tre svarta och en vit/svart. Kommer nog bli en liten kanin i detta hem igen senare, men vi får se... :O) Är någon intresserad av en liten sötis är det bara att säga till :O) Bilder kommer när de blivit lite äldre.
Nu har min lilla familj redan gått och lagt sig utan mig så nu skall jag göra dem sällskap :O) God natt.

Kommentarer
Postat av: Denise

Med varje inlägg ska du ha med MINST en bild ;)

2010-07-23 @ 00:52:06
URL: http://tibridge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0