Nya huset

Japp då har vi sagt hej då till lägenheten och hej till huset. Bilder får komma när den externa hårddisken kommit fram ur alla lådor :O) Det har varit två jobbiga dagar.
Igår började med att packa ner det sista och skruva isär sängen och sånt. Fika hos farmor är ju obligatoriskt på lördagar och med tanke på att det var sjukt varmt passade det bra att inte vara mitt i flytt den varmaste timmen. Sen började vi (mor, far, lillebror och vi). Fram och tillbaks, bära bära bära. De åkte inte hem förrän närmare 23 på kvällen, galet vad klockan går fort när man håller på.

Idag har varit lite lugnare, har även varit betydligt behagliga väder för att flytta. Det sista kördes ut och alla möbler skruvats upp. Det mesta är uppackat också av det som skall vara inne i huset. Några kartonger och påsar kvar och allt pill som tar så lång tid.

Hundarna har ju varit här ute flera gånger när vi grejat och flyttat ut tidigare, men det var första gången för katterna. Det har gått bra, de verkar trivas bra även om det fortfarande är upp och ned här inne. Hubert flyttade hit idag och jag vet inte riktigt om han märker att det är ett nytt rum ;O)

Nu "sover" vi alla i vardagsrummet efter en jobbig helg. Imorgon är det sista barnmorskebesöket, konstigt vi som bokat in flera veckor fram. Bara en vecka kvar till snittet.. Tur att jag har flytten nu och lite jobb kvar, annars skulle jag nog hinna bli rätt så nervös trots allt. Hoppas att det känns bra efter fredagens informationsbesök på sjukhuset då vi ska träffa anestesi- och operationsläkare samt barnmorska och undersköterska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0