Helgen som gick

Lördagen gjorde vi vår första trip ut som stor familj :O) Det var ju farmor dags, eller gammalfarmor som hon är till Theodore. Mådde inte så jättebra på morgonen, hade mer ont än jag haft tidigare dagar hemma. Men men, klart att farmor skulle få se honom också. Det gick bra, han är så duktig och sover mest. Farmor var glad över att vi orkat komma in också.
Det blev lite struligt sen.. :O) Pappa och Magnus skulle åka in till Göteborg och köpa virke till vårat projekt "hägna-in-balkongen-till-katterna". När vi gav oss av från farmor kom jag på att Magnus hade både bilnycklar och husnycklar. Pappa hade mammas nyckel.. Så en enda med bil var Jessica så vi åkte alla hem till henne. Hade inte sett vår gamla lägenhet sen hon och Kalle flyttat in. Jättefint. Och så annorlunda samma lägenhet kan bli med andra möbler och möblering. Magnus körde hem lastbilen efter att ha lämnat bilnyckeln hos oss, mamma körde ut mig och Theodore och sen körde Magnus in mamma igen :O)
Vi hade bara tänkt åka in till farmor en timme men utflykten tog över fyra timmar :O)

Söndag började lugnt. Magnus började greja på balkongen och vi gjorde mest ingenting :O)
På eftermiddagen kom mor, far och lillebror. Pappa och Thomas hjälpte till och grejade lite och mamma hjälpte lite inne med disk och sånt roligt. Sen grillade vi också :O)

Måndagen började med att två av Magnus arbetskompisar, Jonas och Anna, kom på besök. Lika trevligt som vanligt :O) Anna gick med på att sjunga på Theodore's dop, Jippi! :O) Sen var det en liten pause innan Theo's farmor och farfar kom. De hade med kalasfika, mums. Magnus fortsatte med balkongen när det fanns en stund över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0