Svårt att få som man vill...

Igår var Ida och lille William här, lunchade och titta på film. Mysigt och lagom aktivt, va väldigt trött igår. Inte så mycket bättre idag då Theodore inte ville sova så bra i natt heller. Han ville inte sova i sin säng alls, utan somnade lite till och från i vår säng. Slumrade till lite emellan åt.

Idag började vi med ett bvc besök igen. Var två veckor sedan sist så var spännande att se hur han vuxit. 5480 gram och hela 57cm lång. Vuxit lite mer på längden denna gången än sist. Och han går upp i vikt som en pärla. Eller en sten kanske är bättre synonym... :O) Var sedan och handlade på Netto och tog en sväng förbi guldfynd. Har pengar kvar på presentkortet jag fick av Magnus i julklapp men hittade inget idag.
Svampen är inte helt borta än, men gör fortfarande lite ont, framför allt i början av amningarna. Theodore ser ungefär likadan ut i munnen men det verkar som det spridit sig lite till hans lilla rumpa.. Men han verkar inte besvärad av det, men får smörja lite  med salvan där med. 

Eftermiddagen försökte jag börja lite mer aktivt med planerna inför dopet. Har rätt så klart för mig hur jag vill ha det (Kungälvs kyrka, enda barnet, solosång och psalmer valda...) Det började inte så bra. Kungälvs Kyrka är en sådan populär dopkyrka att de inte har några enskilda dop och fanns en ledig tid i december, annars var det januari som gällde.. Pappa har lite kontakter då han renoverat och byggt på de flesta kyrkor i Kungälv men på Kungälvs kyrka verkar det svårt (inte så konstigt..). Däremot fanns det lite hopp på Kareby kyrka. Har även mailat Hålta kyrka för att se om de har enskilda dop, de hade i alla fall tider redan i oktober. Fortsättning följer i detta ämne :O)

Söta Theo tränar  på golvet  :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0