Ny spis och mysig shoppingdag

Idag är liten Theodore hela sju veckor.. Knas :O)

I lördags var det som vanligt en fika hos farmor som gällde. Theodore var vaken större delen vilket farmor så klart tyckte var roligt. Vi andra också i och för sig ;O) Efter det åkte vi hem och slängde ut spisen vars ugn inte fungerar och elektrikerns dom var att det blir dyrt att laga så en ny var istället på väg hit. Pappa kom med den och lite mer grus. Nu är parkeringen nog färdiggrusad.. :O) Spisen är jättefin, dock är inte ugnen premiär invigd än :O)

Natten mellan lördag och söndag hade Theodore en sovstund på 4,5 timmar!! :O) Jippi :O)

Söndagen möte vi upp mamma, pappa och lillebror i Kode och åkte upp mot Uddevalla och Torp. Vi stannade  och fikade på rastplatsen vid Ödsmålsbron. Lyckades pricka in mellan två regnskurar :O) Väl uppe på Torp inhandlades kläder till dopet till både Magnus och Theodore, lampor till Theodores rum, fingerfärg, en amningsbh, en tjock tröja till Magnus samt ett datorchassi. Tror det var allt.. :O) Theodore sov gott i vangnen med en amningspaus (fanns ett amningsrum inne i leksaksaffären i hus 2). Han fick en snutte från Teddykompaniet, ett par jeans och en skjorta av sin mormor :O)

Hemma hade Ella roat sig för fullt märkte vi när vi kom hem. Katterna hade hittat r/d (Tovas kattmat) som vi gömt i en tvättkorg och öppnat den så snällt vilket resulterat i att Ella vräkt i sig ungefär 850gram.. Stor om magen var hon och hon har inte mått så toppen i natt. Rapat massor och kräkts en gång. Idag är det bättre men hon blev utan både kvällsmat och frukost. Hon får nog en halv portion ikväll :O)

Idag har jag och Theodore mest tagit det lugnt, vilat oss starka för resten av veckan som är rätt så fullplanerad.

Det är idag en vecka sedan vi började med napp till liten. Tog några dagar innan han riktigt fattade den men nu funkar det helt ok. Använder den bara när han är ledsen och har ont i magen, alltså mest på kvällarna. 

Det är riktigt roligt nu när han är med så mycket mer. Ler med hela ansiktet när han ser mig ibland och svarar när jag pratar med honom. Han håller ibland långa redogörelser också och tittar på allt möjligt. Han tycker om både när man sjunger för honom och läser för honom. Min söte söte lille pojke :O)

Så här glad är han på morgonen när vi sitter och fånar oss :O)


Och så här mysigt har vi på kvällarna :O)

Den fina sagoboken fick Theodore av Denise och Linda

Kommentarer
Postat av: Denise

MYS! Skönt att han börjar få ordning på sovrutinerna och att han har en så mysig mamma som läser för honom på kvällarna. KRAM!! Kommer du som planerat 17:e?

2010-08-31 @ 13:50:43
URL: http://tibridge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0