Fluffiga kaninbebisar :O)

Tisdag och onsdag natt har Theodore inte sovit så mycket. Men som tur är, är han vaken och glad. Vill bara inte ligga i sin säng. Igår när Magnus vaknade tog han med sig Theodore in en sväng till Kungälv för att hämta ett paket vilket gjorde att jag fick sova en stund i lugn och ro. Som vid de flesta bilturer somnade Theodore och sov ända fram till ett så jag fick sova ikapp rätt så bra :O) På eftermiddagen åkte vi hem till mor och far. Jag bytte en stund i deras badkar mot att de fick Theodore en stund. Kan inte förlora ett sånt byte ;O) Va skönt även om det inte blev så lång tid. Hann precis ner i badet när han började låta. När jag badat 5-10minuter och legat och lyssnat gav jag upp och tänkte att det var lika bra att tvätta håret och så. Strax innan jag var klar (men hade då tappat ut det mesta av vattnet) somnade han ute hos sin mormor. Men men :O) Middag, fika samt lite foton som mamma tagit på Theodore's första veckor blev dagens vinst :O)

Inatt har Theodore sovit bra. Ammade vid 22.30 tiden, sen vid 2,30 och sista innan vi gick upp vid 9,30. Han får gärna fortsätta så ;O) Efter frukost (en en amning till) gav vi oss alla tre in till Kungälv för att handla en födelsedagspresent till svågern som har kalas imorgon. Vi hämtade upp Jessica på vägen. Efter en lyckad jakt på present så åkte vi hem till Jessica för att titta på hennes kaninungar som nu är fem veckor. Eventuellt kanske troligen får en av dem komma hem till oss om tre veckor.... :O) De andra tre (en hona och två hanar) söker fortfarande kärleksfulla hem. Intresserad?? Hör av Dig i sådana fall :O) Efter det var det veckohandling som gällde och sen hem. Jessica följde med hem också så vi fick en tjötstund :O) Magnus har lagat supergod middag igen (råstekt pootatis, stekt grillspjut och en god sallad till det) som vi nu ätit och resten av kvällen består av film. :O)

Imorgon är det som sagt kalas som gäller men även grävning för att dra in bredband :O)

Denna sötnos är tingad... Eventuellt kanske troligen ;O)
Liten sötnos med en av sina syskon som söker hem
Alla tre som söker hem

Hur söt får man bli??


Som sagt, är någon intresserad av en liten svart löwen är det bara att höra av sig. De här ungarna är från den kaninhona som kom in till jobbet efter att ha hittats på en spårvagn inne i stan. Tre dagar senare föder hon dessa sötisar och min lillasyster är snäll nog att ta sig an dem. 2 pojkar, en flicka. Födda 15 juli.

Kommentarer
Postat av: ida

oj så söta!

2010-08-21 @ 02:02:01
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0