En mysig tisdag

Idag fyller Magnus år, 25 stycken närmare bestämt. Gammal gammal :O) Han jobbar kväll denna veckan så när han kom hem i natt hade jag gjort liten födelsedagsefterrätt som vi myste med. Idag tog vi det lugnt på förmiddagen och åkte i varsin bil in till Kungälv och åt lunch innan han skulle iväg till jobbet igen.
Då gjorde jag en chansning och åkte hem till mamma och pappa. Som tur var var de hemma :O) Men de skulle ge sig ut på en liten shoppingtur. Men de fick snällt vänta på att vi skulle amma så att vi kunde åka med ;O) Fick en kameraväska och köpte även en matchande väska till datorn, allt i den underbara färgen lila :O)  Ja kameran jag fått av Magnus i födelsedagspresent har alltså kommit så nu fotar jag Theodore och Ella och de andra för fullt :O) När vi handlat allt vi skulle (eller ja, affärerna stängde så..) åkte vi hem igen och jag fick även middag innan jag åkte därifrån :O)  

Theodore visade sig lite från sin vakna sida idag hos sin mormor och morfar, roligt :O) Han är mycket mer vaken och med nu för tiden, jättekul. Vuxit har han gjort också. Hans hand är mycket större än tidigare och kläder och blöjor sitter bättre på honom. Sluta växa och var min lille pojk hela tiden istället!!! :O) 

Har som sagt tagit massa bilder och fått en hel del supersöta på Theo men Magnus har omformaterat sin dator så kommer inte åt bilderna härifrån just nu.. Får visa Er några senare i veckan :O) Nu är det dax för mat, igen. :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0